Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Кафана

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Кафана

  Адреса: ТЦ Беверли, втори кат
  Места за седење (внатре): 60
  Јазици: Англиски
  Работно време: 08:00 / 24:00
  Вид на музика: Староградска
  Датум на отворање: 11.30.2016
  Посети на web страницата: 9448
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ве покануваме на дружење во весела и пријатна атмосфера. Самото име говори за амбиентот и храната, а посебно ви препорачуваме да пробате: димено ребро на дрва, прасечко печење, пушено месо, сарма, баклава со мак ...

   Гостилница Кафана се наоѓа на вториот кат во ТЦ Беверли Хилс.

   Локација
   Инфо

   Гостилница Кафана

   Адреса: ТЦ Беверли, втори кат
   Места за седење (внатре): 60
   Јазици: Англиски
   Работно време: 08:00 / 24:00
   Вид на музика: Староградска
   Датум на отворање: 11.30.2016
   Посети на web страницата: 9448
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 567
   РЕЗЕРВИРАЈ