За Нас

Лоцирана во срцето на Дебар Маало, Шпајз е уникатна традиционална кафана која ви го нуди најдоброто од скопскиот боемски живот.
На самиот почеток на Боемска улица, Шпајз е првата кафана што ќе ви падне во очи и единственото место кое ќе сакате да го посетите во иднина.


Ул. Ѓорѓи Пешков бр.10

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. Ѓорѓи Пешков бр.10
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 120
Паркинг Паркинг: Зонско паркирање
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Да
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Жива музика
Отворен на Отворен на: 10.06.2019
Посети Посети: 371

Понеделник 09:00 - 00:00 Група Шери

Вторник 09:00 - 00:00 Група Мелем

Среда 09:00 - 00:00 Група Шери

Четврток 09:00 - 00:00 Група Мелем

Петок 09:00 - 01:00 Јоцо Бамбус

Сабота 09:00 - 01:00 Група Шери

Недела 09:00 - 00:00 Група Мелем

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт