За Нас

Секоја вечер акустична музика, тамбураши во живо. Вкусни македонски специјалитети, скара на жар, јагнешко и прасечко печење.

Ве очекуваме во новоотворениот ресторан во срцето на Дебар Маало.

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 481

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Боемска 2
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 180
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 200
Паркинг Паркинг: Зонски
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Не
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска, Тамбураши
Отворен на Отворен на: 22.04.2018
Посети Посети: 3626

Понеделник 09:00 - 00:00 ТАМБУРАШИ

Вторник 09:00 - 00:00 ТАМБУРАШИ

Среда 09:00 - 00:00 ТАМБУРАШИ

Четврток 09:00 - 00:00 ТАМБУРАШИ

Петок 09:00 - 01:00 ТАМБУРАШИ

Сабота 09:00 - 01:00 ТАМБУРАШИ

Недела 09:00 - 00:00 ТАМБУРАШИ

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација

Коментари

4

Храна4

Услуга4

Амбиент4.3

Цена3.9

Последни коментари

Andrej Vasovski на 07.06.2018 коментирано:
Пријатна атмосфера, одлична храна услугата е одлична

Оцена5
Ilepile на 07.07.2018 коментирано:
Фино место со одличен амбиент

Оцена4.25
Димитриј Гуржанов на 07.08.2018 коментирано:
Супер место и кафанче

Оцена0
Димитриј Гуржанов на 09.08.2018 коментирано:
Супер

Оцена4.25
Димитриј Гуржанов на 13.08.2018 коментирано:
Like

Оцена5
Димитриј Гуржанов на 01.09.2018 коментирано:
Dddddd

Оцена4.75
Ema Grujeska на 19.09.2018 коментирано:
Odlichni

Оцена5

Контакт