Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Ка

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Ка

  Адреса: Теодосиј Гологанов 32 б,Скопје
  Веб сајт: http://www.gostilnica.ka.restorani.mk
  Места за седење (внатре): 70
  Места за седење (надвор): 40
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 30
  Работно време: 08:00 / 24:00 / 01:00
  Вид на музика: Староградска
  Датум на отворање: 02.01.2016
  Посети на web страницата: 13218
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Во центарот на Скопје ви нудиме најквалитетна скара, печена на ќумур, топол амбиент збогатен со камин на дрва и врвна услуга за вашето задоволство.
   14 години подготвуваме храна за Вашиот дом.

   ПОВЕЛЕТЕ, УВЕРЕТЕ СЕ, НАРАЧАЈТЕ,

   ДОБАР АПЕТИТ !!!

   Организараме матурски вечери тел: 075 278617

   Локација
   Инфо

   Гостилница Ка

   Адреса: Теодосиј Гологанов 32 б,Скопје
   Веб сајт: http://www.gostilnica.ka.restorani.mk
   Места за седење (внатре): 70
   Места за седење (надвор): 40
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 30
   Работно време: 08:00 / 24:00 / 01:00
   Вид на музика: Староградска
   Датум на отворање: 02.01.2016
   Посети на web страницата: 13218
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 611
   РЕЗЕРВИРАЈ