Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Гевгелија

Гостилница Југ

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Југ

  Адреса: Методиј Андонов Ченто 135-Б Мрзенци, Гевгелија
  Веб сајт: http://www.gostilnica-jug.mk
  Е-пошта: info@gostilnica-jug.mk
  Места за седење (внатре): 45
  Места за седење (надвор): 70
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: Петок-Сабота 10:00/23:00 Недела-Четврток 10:00/22:00
  Датум на отворање: 08.28.2015
  Посети на web страницата: 1688
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Facebook
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   ПОВЕЛЕТЕ ВО ГОСТИЛНИЦА ЈУГ МРЗЕНЦИ, НАЈОТМЕНИОТ РЕСТОРАН ЗА ВИСТИНСКИТЕ МЕРАКЛИИ

   Локација
   Инфо

   Гостилница Југ

   Адреса: Методиј Андонов Ченто 135-Б Мрзенци, Гевгелија
   Веб сајт: http://www.gostilnica-jug.mk
   Е-пошта: info@gostilnica-jug.mk
   Места за седење (внатре): 45
   Места за седење (надвор): 70
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: Петок-Сабота 10:00/23:00 Недела-Четврток 10:00/22:00
   Датум на отворање: 08.28.2015
   Посети на web страницата: 1688
   Безжичен интернет пристап (WiFi)
   Социјални мрежи: Facebook


   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 563
   РЕЗЕРВИРАЈ