Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Илинден Дебар Маало

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Илинден Дебар Маало

  Адреса: Раде Кончар бр. 7 (Дебар Маало)
  Е-пошта: ilindengostilnica@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 40
  Места за седење (надвор): 100
  Картички: Visa,MasterCard
  Јазици: Англиски
  Работно време: 08:00 - 24:00 / 01:00
  Вид на музика: Староградска, интернационална, евергрин
  Датум на отворање: 01.01.2005
  Посети на web страницата: 10654
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА
  • Ордевер "Илинден" Цена: 250,00 ден.
  • Кашкавал овчи Цена: 180,00 ден.
  • Сирење овчо Цена:100,00 ден.
  • Урнебес топка Цена: 40,00 ден.
  • Кисело млеко Цена: 70,00 ден.
  • Таратор Цена: 80,00 ден.
  СУПИ И ЧОРБИ
  • Пуљон со јајце Цена: 80,00 ден.
  • Говедска супа Цена: 70,00 ден.
  • Телешка чорба Цена: 80,00 ден.
  • Шкембе чорба Цена: 80,00 ден.
  • Јазик во софт Цена: 120,00 ден.
  ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА
  • Бекендегс ... Цена: 90,00 ден.
  • Омлет со сирење ... Цена:80,00 ден.
  • Омлет со кашкавал ... Цена: 90,00 ден.
  • Хемендегс ... Цена: 90,00 ден.
  • Омлет по желба ... Цена: 90,00 ден.
  • Похован кашкавал ... Цена: 100,00 ден.
  • Похована пирошка ... Цена: 100,00 ден.
  • Сирење на скара ... Цена: 100,00 ден.
  • Полнета пиперка со урда ... Цена: 70,00 ден.
  • Калифорниска пастрмка 1 кг ... Цена: 800,00 ден.
  ЈАДЕЊА ПО НАРАЧКА
  • Телешки мускул со печурки ... Цена: 350,00 ден.
  • Бифтек на жар ... Цена: 750,00 ден.
  • Телешки медаљони со печурки ... Цена: 750,00 ден.
  • Филе на жар ... Цена: 450,00 ден.
  • Селско месо ... Цена: 280,00 ден.
  • Бечка шницла ... Цена: 250,00 ден.
  • Париска шницла ... Цена: 250,00 ден.
  • Натур шницла ... Цена: 250,00 ден.
  • Коленица свинска ... Цена: 320,00 ден.
  • Тава "Илинден" ... Цена: 320,00 ден.
  СКАРА
  • Увијач ... Цена: 140,00 ден.
  • Вешалица ... Цена:130,00 ден.
  • Кременадла ... Цена: 120,00 ден.
  • Ражнич ... Цена: 120,00 ден.
  • Колбас ... Цена:130,00 ден.
  • Џигер ... Цена:100,00 ден.
  • Плескавица ... Цена:110,00 ден.
  • Шарска плескавица ... Цена: 200,00 ден.
  • Пилешки стек ... Цена:120,00 ден.
  • Шашлик ... Цена: 140,00 ден.
  • Свинско ребро ... Цена: 130,00 ден.
  • Кебап ... Цена: 12,00 ден.
  ВАРИВА И ДОДАТОЦИ
  • Грав тавче ... Цена: 70,00 ден.
  • Убаво вариво ... Цена:70,00 ден.
  • Компир солен ... Цена:60,00 ден.
  • Морков на путер ... Цена: 60,00 ден.
  • Помфрит ... Цена: 75,00 ден.
  • Помфрит со сирење ... Цена: 90,00 ден.
  • Нафора со сирење ... Цена:80,00 ден.
  • Макало ... Цена: 80,00 ден.
  • Пинџур ... Цена: 90,00 ден.
  • Пиперка ... Цена: 25,00 ден.
  • Лепче парчe ... Цена: 15,00 ден.
  • Лепиња ... Цена: 30,00 ден.
  САЛАТИ
  • Шопска салата ... Цена. 100,00 ден.
  • Македонска салатa ... Цена: 100,00 ден.
  • Егејска салата ... Цена: 120,00 ден.
  • Мешана салата ... Цена: 80,00 ден.
  • Домашна салата ... Цена: 80,00 ден.
  • Марула ... Цена:70,00 ден.
  • Зелка ... Цена: 70,00 ден.
  • Компир салата ... Цена: 70,00 ден.
  ДЕСЕРТИ
  • Куп "Илинден" ... Цена:150,00 ден.
  • Палачинки порција ... Цена: 140,00 ден.
  • Овошна салата ... Цена: 150,00 ден.
  • Секси салата ... Цена:150,00 ден.
  • Баклава ... Цена. 70,00 ден.
  • Колач ... Цена: 60,00 ден.
  АПЕТИСАНИ
  • Лешник ... Цена: 150,00 ден.
  • Бадем ... Цена: 150,00 ден.
  • Ф,стак ... Цена:150,00 ден.
  • Апетисани мешани ... Цена: 150,00 ден.
  ЖЕСТОКИ ПИЈАЛОЦИ
  • Лоза бела ... Цена: 50,00 ден.
  • Лоза жолта ... Цена: 50,00 ден.
  • Мастика ... Цена:60,00 ден.
  • Антика 5 ... Цена: 70,00 ден.
  • Водка домашна ... Цена:70,00 ден.
  • Водка Смирноф ... Цена: 100,00 ден.
  • Џин домашен ... Цена: 80,00 ден.
  • Џин увозен ... Цена: 100,00 ден.
  • Рум ... Цена: 80,00 ден.
  • Коњак Бренди ... Цена:80,00 ден.
  • Шток ... Цена: 100,00 ден.
  ВИСКИ
  • Балајнтајн ... Цена: 150,00 ден.
  • Џони Вокер ... Цена: 150,00 ден.
  • Ј&Б ... Цена:150,00 ден.
  • Џим Бим ... Цена: 200,00 ден.
  ГОРКИ ПИЈАЛОЦИ
  • Амаро ... Цена: 90,00 ден.
  • Јегермастер ... Цена: 150,00 ден.
  • Битер ... Цена: 100,00 ден.
  • Кампари ... Цена: 100,00 ден.
  ЛИКЕРИ
  • Ликер домашен ... Цена: 80,00 ден.
  • Ликер увозен ... Цена: 150,00 ден.
  • Ирски крем ... Цена: 150,00 ден.
  • Мартини ... Цена:120,00 ден.
  • Вермут ... Цена: 90,00 ден.
  ПИВО
  • Скопско 0,500л ... Цена:80,00 ден.
  • Скопско 0,330 л ... Цена: 75,00 ден.
  • Златен даб 0,330 л ... Цена: 75,00 ден.
  • Златен даб 0,500 л ... Цена: 80,00 ден.
  • Амстел ... Цена: 90,00 ден.
  • Хајнекен ... Цена: 120,00 ден.
  ВИНО ПЕНЛИВО
  • Фрушкогорски бисер Цена: 600,00 ден.
  • Милион ... Цена: 600,00 ден.
  ВИНА ТИКВЕШ 0,7 л
  • Александрија ... Цена: 450,00 ден.
  • Ризлинг ... Цена: 450,00 ден.
  • Шардоне ... Цена: 450,00 ден.
  • Темјаника ... Цена: 450,00 ден.
  • Траминац ... Цена. 450,00 ден.
  • Т,га за југ ... Цена: 470,00 ден.
  • Вранец ... Цена: 450,00 ден.
  • СПЕЦИЈАЛ ТИКВЕШ 0,700 л
  • Темјаника ... Цена: 900,00 ден.
  • Траминец ... Цена: 900,00 ден.
  • Шардоне ... Цена:900,00 ден.
  • Ризлинг ... Цена:900,00 ден.
  • Вранец ... Цена:900,00 ден.
  • Мерлот ... Цена:900,00 ден.
  • Кабернет совињон ... Цена:900,00 ден.
  ВИНА БОВИН
  • Мускат ... Цена:1100,00 ден.
  • Шардоне ... Цена:1000,00 ден.
  • Симфони ... Цена: 1000,00 ден.
  • Ризлинг ... Цена:1000,00 ден.
  • Мерлот ... Цена: 1000,00 ден.
  • Александар ... Цена: 1000,00 ден.
  • Кабернет совињон ... Цена: 1000,00 ден.
  • Дисан Барик ... Цена: 2500,00 ден.
  • Кабарнет совињон Барик ... Цена: 2500,00 ден.
  • Дарон ... Цена: 2500,00 ден.
  ВИНА НА ТОЧЕЊЕ
  • Смедеревка ... Цена: 250,00 ден.
  • Кавадарка ... Цена: 250,00 ден.
  • Розе ... Цена:250,00 ден.
  БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
  • Фанта ... Цена: 60,00 ден.
  • Кока кола ... Цена:60,00 ден.
  • Тоник ... Цена: 60,00 ден.
  • Спрајт ... Цена: 60,00 ден.
  • Швепс ... Цена:60,00 ден.
  • Густи сок чаша 0,200 л ... Цена: 70,00 ден.
  • Џус оранж чаша 0,200 л ... Цена: 70,00 ден.
  • Природен сок лимон/портокал ... Цена: 110,00 ден.
  • Природен сок Bloom 0,200 л ...Цена: 100,00 ден.
  • МИНЕРАЛНИ ВОДИ
  • Минерална вода Пелистерка ... Цена: 80,00 ден.
  • Негазирана вода Пелистерка ... Цена:80,00 ден.
  • Минерална вода 0,250 л ... Цена: 40,00 ден.
  • Негазирана вода 0,250л ... Цена: 40,00 ден.
  • Горска газирана 1л ... Цена: 80,00 ден.
  • Горска негазирана 1л ... Цена: 80,00 ден.
  • КАФЕ И ТОПЛИ НАПИТОЦИ
  • Еспресо ... Цена:40,00 ден.
  • Капучино ... Цена:60,00 ден.
  • Макиато ... Цена: 60,00 ден.
  • Кафе варено ... Цена: 30,00 ден.
  • Нес кафе ... Цена:80,00 ден.
  • Млеко ... Цена:40,00 ден.
  • Чај ... Цена: 30,00 ден.
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Гостилница ИЛИНДЕН се наоѓа во срцето на Дебар маало и преставува место за комплетно уживање. Гостилницата располага со голема летна бавча со традиционален македонски стил. Пријатните моменти во одличен амбиент, храна и услуга, нека бидат Ваше секојдневие .

   Гостилница ИЛИНДЕН МЕСТО ЗА КОМПЛЕТНО УЖИВАЊЕ Со искрени желби за заедничка соработка Ве очекуваме. Ќе ни биде чест и задоволство да бидете наши гости.

   За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање да не контактирате. Ви благодариме на довербата.

   Мени
   ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА
   • Ордевер "Илинден" Цена: 250,00 ден.
   • Кашкавал овчи Цена: 180,00 ден.
   • Сирење овчо Цена:100,00 ден.
   • Урнебес топка Цена: 40,00 ден.
   • Кисело млеко Цена: 70,00 ден.
   • Таратор Цена: 80,00 ден.
   СУПИ И ЧОРБИ
   • Пуљон со јајце Цена: 80,00 ден.
   • Говедска супа Цена: 70,00 ден.
   • Телешка чорба Цена: 80,00 ден.
   • Шкембе чорба Цена: 80,00 ден.
   • Јазик во софт Цена: 120,00 ден.
   ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА
   • Бекендегс ... Цена: 90,00 ден.
   • Омлет со сирење ... Цена:80,00 ден.
   • Омлет со кашкавал ... Цена: 90,00 ден.
   • Хемендегс ... Цена: 90,00 ден.
   • Омлет по желба ... Цена: 90,00 ден.
   • Похован кашкавал ... Цена: 100,00 ден.
   • Похована пирошка ... Цена: 100,00 ден.
   • Сирење на скара ... Цена: 100,00 ден.
   • Полнета пиперка со урда ... Цена: 70,00 ден.
   • Калифорниска пастрмка 1 кг ... Цена: 800,00 ден.
   ЈАДЕЊА ПО НАРАЧКА
   • Телешки мускул со печурки ... Цена: 350,00 ден.
   • Бифтек на жар ... Цена: 750,00 ден.
   • Телешки медаљони со печурки ... Цена: 750,00 ден.
   • Филе на жар ... Цена: 450,00 ден.
   • Селско месо ... Цена: 280,00 ден.
   • Бечка шницла ... Цена: 250,00 ден.
   • Париска шницла ... Цена: 250,00 ден.
   • Натур шницла ... Цена: 250,00 ден.
   • Коленица свинска ... Цена: 320,00 ден.
   • Тава "Илинден" ... Цена: 320,00 ден.
   СКАРА
   • Увијач ... Цена: 140,00 ден.
   • Вешалица ... Цена:130,00 ден.
   • Кременадла ... Цена: 120,00 ден.
   • Ражнич ... Цена: 120,00 ден.
   • Колбас ... Цена:130,00 ден.
   • Џигер ... Цена:100,00 ден.
   • Плескавица ... Цена:110,00 ден.
   • Шарска плескавица ... Цена: 200,00 ден.
   • Пилешки стек ... Цена:120,00 ден.
   • Шашлик ... Цена: 140,00 ден.
   • Свинско ребро ... Цена: 130,00 ден.
   • Кебап ... Цена: 12,00 ден.
   ВАРИВА И ДОДАТОЦИ
   • Грав тавче ... Цена: 70,00 ден.
   • Убаво вариво ... Цена:70,00 ден.
   • Компир солен ... Цена:60,00 ден.
   • Морков на путер ... Цена: 60,00 ден.
   • Помфрит ... Цена: 75,00 ден.
   • Помфрит со сирење ... Цена: 90,00 ден.
   • Нафора со сирење ... Цена:80,00 ден.
   • Макало ... Цена: 80,00 ден.
   • Пинџур ... Цена: 90,00 ден.
   • Пиперка ... Цена: 25,00 ден.
   • Лепче парчe ... Цена: 15,00 ден.
   • Лепиња ... Цена: 30,00 ден.
   САЛАТИ
   • Шопска салата ... Цена. 100,00 ден.
   • Македонска салатa ... Цена: 100,00 ден.
   • Егејска салата ... Цена: 120,00 ден.
   • Мешана салата ... Цена: 80,00 ден.
   • Домашна салата ... Цена: 80,00 ден.
   • Марула ... Цена:70,00 ден.
   • Зелка ... Цена: 70,00 ден.
   • Компир салата ... Цена: 70,00 ден.
   ДЕСЕРТИ
   • Куп "Илинден" ... Цена:150,00 ден.
   • Палачинки порција ... Цена: 140,00 ден.
   • Овошна салата ... Цена: 150,00 ден.
   • Секси салата ... Цена:150,00 ден.
   • Баклава ... Цена. 70,00 ден.
   • Колач ... Цена: 60,00 ден.
   АПЕТИСАНИ
   • Лешник ... Цена: 150,00 ден.
   • Бадем ... Цена: 150,00 ден.
   • Ф,стак ... Цена:150,00 ден.
   • Апетисани мешани ... Цена: 150,00 ден.
   ЖЕСТОКИ ПИЈАЛОЦИ
   • Лоза бела ... Цена: 50,00 ден.
   • Лоза жолта ... Цена: 50,00 ден.
   • Мастика ... Цена:60,00 ден.
   • Антика 5 ... Цена: 70,00 ден.
   • Водка домашна ... Цена:70,00 ден.
   • Водка Смирноф ... Цена: 100,00 ден.
   • Џин домашен ... Цена: 80,00 ден.
   • Џин увозен ... Цена: 100,00 ден.
   • Рум ... Цена: 80,00 ден.
   • Коњак Бренди ... Цена:80,00 ден.
   • Шток ... Цена: 100,00 ден.
   ВИСКИ
   • Балајнтајн ... Цена: 150,00 ден.
   • Џони Вокер ... Цена: 150,00 ден.
   • Ј&Б ... Цена:150,00 ден.
   • Џим Бим ... Цена: 200,00 ден.
   ГОРКИ ПИЈАЛОЦИ
   • Амаро ... Цена: 90,00 ден.
   • Јегермастер ... Цена: 150,00 ден.
   • Битер ... Цена: 100,00 ден.
   • Кампари ... Цена: 100,00 ден.
   ЛИКЕРИ
   • Ликер домашен ... Цена: 80,00 ден.
   • Ликер увозен ... Цена: 150,00 ден.
   • Ирски крем ... Цена: 150,00 ден.
   • Мартини ... Цена:120,00 ден.
   • Вермут ... Цена: 90,00 ден.
   ПИВО
   • Скопско 0,500л ... Цена:80,00 ден.
   • Скопско 0,330 л ... Цена: 75,00 ден.
   • Златен даб 0,330 л ... Цена: 75,00 ден.
   • Златен даб 0,500 л ... Цена: 80,00 ден.
   • Амстел ... Цена: 90,00 ден.
   • Хајнекен ... Цена: 120,00 ден.
   ВИНО ПЕНЛИВО
   • Фрушкогорски бисер Цена: 600,00 ден.
   • Милион ... Цена: 600,00 ден.
   ВИНА ТИКВЕШ 0,7 л
   • Александрија ... Цена: 450,00 ден.
   • Ризлинг ... Цена: 450,00 ден.
   • Шардоне ... Цена: 450,00 ден.
   • Темјаника ... Цена: 450,00 ден.
   • Траминац ... Цена. 450,00 ден.
   • Т,га за југ ... Цена: 470,00 ден.
   • Вранец ... Цена: 450,00 ден.
   • СПЕЦИЈАЛ ТИКВЕШ 0,700 л
   • Темјаника ... Цена: 900,00 ден.
   • Траминец ... Цена: 900,00 ден.
   • Шардоне ... Цена:900,00 ден.
   • Ризлинг ... Цена:900,00 ден.
   • Вранец ... Цена:900,00 ден.
   • Мерлот ... Цена:900,00 ден.
   • Кабернет совињон ... Цена:900,00 ден.
   ВИНА БОВИН
   • Мускат ... Цена:1100,00 ден.
   • Шардоне ... Цена:1000,00 ден.
   • Симфони ... Цена: 1000,00 ден.
   • Ризлинг ... Цена:1000,00 ден.
   • Мерлот ... Цена: 1000,00 ден.
   • Александар ... Цена: 1000,00 ден.
   • Кабернет совињон ... Цена: 1000,00 ден.
   • Дисан Барик ... Цена: 2500,00 ден.
   • Кабарнет совињон Барик ... Цена: 2500,00 ден.
   • Дарон ... Цена: 2500,00 ден.
   ВИНА НА ТОЧЕЊЕ
   • Смедеревка ... Цена: 250,00 ден.
   • Кавадарка ... Цена: 250,00 ден.
   • Розе ... Цена:250,00 ден.
   БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
   • Фанта ... Цена: 60,00 ден.
   • Кока кола ... Цена:60,00 ден.
   • Тоник ... Цена: 60,00 ден.
   • Спрајт ... Цена: 60,00 ден.
   • Швепс ... Цена:60,00 ден.
   • Густи сок чаша 0,200 л ... Цена: 70,00 ден.
   • Џус оранж чаша 0,200 л ... Цена: 70,00 ден.
   • Природен сок лимон/портокал ... Цена: 110,00 ден.
   • Природен сок Bloom 0,200 л ...Цена: 100,00 ден.
   • МИНЕРАЛНИ ВОДИ
   • Минерална вода Пелистерка ... Цена: 80,00 ден.
   • Негазирана вода Пелистерка ... Цена:80,00 ден.
   • Минерална вода 0,250 л ... Цена: 40,00 ден.
   • Негазирана вода 0,250л ... Цена: 40,00 ден.
   • Горска газирана 1л ... Цена: 80,00 ден.
   • Горска негазирана 1л ... Цена: 80,00 ден.
   • КАФЕ И ТОПЛИ НАПИТОЦИ
   • Еспресо ... Цена:40,00 ден.
   • Капучино ... Цена:60,00 ден.
   • Макиато ... Цена: 60,00 ден.
   • Кафе варено ... Цена: 30,00 ден.
   • Нес кафе ... Цена:80,00 ден.
   • Млеко ... Цена:40,00 ден.
   • Чај ... Цена: 30,00 ден.
   Локација
   Инфо

   Гостилница Илинден Дебар Маало

   Адреса: Раде Кончар бр. 7 (Дебар Маало)
   Е-пошта: ilindengostilnica@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 40
   Места за седење (надвор): 100
   Картички: Visa,MasterCard
   Јазици: Англиски
   Работно време: 08:00 - 24:00 / 01:00
   Вид на музика: Староградска, интернационална, евергрин
   Датум на отворање: 01.01.2005
   Посети на web страницата: 10654
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 682
   РЕЗЕРВИРАЈ