Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Идадија М

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Идадија М

  Е-пошта: m.aleksoska@hotmail.com
  Места за седење (внатре): 24
  Места за седење (надвор): 24
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Зона
  Работно време: 08:00/24:00 - 08:00/01:00
  Вид на музика: Радио, Youtube
  Датум на отворање: 05.01.2016
  Посети на web страницата: 8098
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  ЧОРБИ
  • ПИЛЕШКА 450 дл. ...90,00 ден.
  • ТЕЛЕШКА 450 дл. ...100,00 ден.
  • ШКЕМБЕ 450 дл. ...100,00 ден.
  • ОМЛЕТ ...100,00 ден.
  САЛАТИ
  • ЗЕЛКА (голема) 500 гр. ...100,00 ден
  • ЗЕЛКА (мала) 250 гр. ...70,00 ден
  • ШОПСКА (голема) 800 гр. ...180,00 ден
  • ШОПСКА (мала) 450 гр. ...120,00 ден
  • ГРЧКА (голема) 800 гр. ...190,00 ден
  • ГРЧКА (мала) 450 гр. ...140,00 ден
  • МЕШАНА (голема) 800 гр. ...150,00 ден
  • МЕШАНА (мала) 400 гр. ...90,00 ден
  • МАКЕДОНСКА (голема) 700 гр. ...180,00 ден
  • МАКЕДОНСКА (мала) 400 гр. ...120,00ден
  • МАКЕДОНСКА СО СИРЕЊЕ 900 гр. ...220,00 ден
  • МАКЕДОНСКА СО СИРЕЊЕ 500 гр. ...140,00 ден
  • СРПСКА (голема) 700 гр. ...180,00 ден
  • СРПСКА (мала) 400 гр. ...110,00 ден
  • КРАСТАВИЦА 250 гр. ...80,00 ден
  • ПАТЛИЏАН 250 гр. ...80,00 ден
  • ПОЛ. ПИПЕРКА СО КАЈМАК 200 гр. ...90,00 ден
  • ПЕЧЕНА ПИПЕРКА парче ...20,00 ден.
  • МАКАЛО (топка) 50 гр. ...50,00 ден.
  • КАЈМАК (топка) 50 гр. ...60,00 ден.
  • УРНЕБЕС (топка) 50 гр. ...50,00 ден.
  • ТИПИТИ (топка) 50 гр. ...60,00 ден.
  • РОЛОВАНО СИРЕЊЕ 150 гр. ...140,00 ден
  • СИРЕЊЕ ОВЧЕ 120 гр. ...100,00 ден
  • БИЕНО СИРЕЊЕ 120 гр. ...110,00 ден
  • ТОПЕНО СИРЕЊЕ 150 гр. ...150,00 ден
  • МОДАР ПАТЛИЏАН 200 гр. ...100,00 ден
  • ПОХОВАНИ ТИКВИЧКИ 200 гр. ...90,00 ден
  • ПОХОВАН КАШКАВАЛ 200 гр. ...160,00 ден
  • ПОХОВАНА ЗДЕНКА 100 гр. ...30,00 ден
  • ПИНЏУР 200 гр. ...100,00 ден
  • ЛЕТНА МАНЏА 200 гр. ...100,00 ден
  • ПЕЧУРКИ 500 гр. ...190,00 ден
  • ТАРАТОР (голем) 500 гр. ...140,00 ден
  • ТАРАТОР (мал) 350 гр. ...100,00 ден
  • КАШКАВАЛ ОВЧИ 100 гр. ...130,00 ден
  • ПРШУТА 100 гр. ...190,00 ден
  • МАСЛИНКИ 100 гр. ...80,00 ден.
  • МАРУЛА 150 гр. 70,00 ден.
  • МАРУЛА-ТУНА (голема) 500 гр. ...200,00 ден
  • МАРУЛА-ТУНА (мала) 330 гр. ...150,00 ден
  • МИМОЗА (голема) 500 гр. ...150,00 ден
  • МИМОЗА (мала) 250 гр. ...100,00 ден
  • ЈАЈЦА САЛАТА 100 гр. ...50,00 ден.
  • РОТКВИЦИ 150 гр. ...50,00 ден.
  • ТУРШИЈА 400 гр. ...80,00 ден.
  • ПАЧА 250 гр. ...120,00 ден
  • ТУНА 180 гр. ...100,00 ден
  • ЧВАРКИ 180 гр. ...160,00 ден
  СКАРА
  • КЕБАП 25 гр. ...12,00 ден.
  • ПЛЕСКАВИЦА (мала) 125 гр. ...80,00 ден.
  • ПЛЕСКАВИЦА (голема) 250 гр. ...120,00 ден.
  • ПЛЕСКАВИЦА МЕСЕНА голема) 250 гр. ...150,00 ден.
  • ПЛЕСКАВИЦА МЕСЕНА (мала) 125 гр. ...110,00 ден.
  • ШАРСКА ПЛЕСКАВИЦА голема) 350 гр. ...170,00 ден.
  • ШАРСКА ПЛЕСКАВИЦА (мала) 250 гр. ...130,00 ден.
  • ШАРСКА МЕСЕНА (голема) 400 гр. ...180,00 ден.
  • ШАРСКА МЕСЕНА (мала) 300 гр. ...150,00 ден.
  • УВИЈАЧ СВИНСКИ 200 гр. ...180,00 ден.
  • УВИЈАЧ ПИЛЕШКИ 200 гр. ...180,00 ден.
  • РАЖЊИЧ СВИНСКИ 150 гр. ...140,00 ден.
  • РАЖЊИЧ ПИЛЕШКИ 150 гр. ...130,00 ден.
  • КРЕМЕНАДЛА 200 гр. ...150,00 ден.
  • ВЕШАЛИЦА СВИНСКА 150 гр. ...130,00 ден.
  • ДИМЕНА ВЕШАЛИЦА СВИН. 150 гр.... 130,00 ден.
  • ВЕШАЛИЦА ПИЛЕШКА 200 гр. ...130,00 ден.
  • КОЛБАС ТЕНОК 120 гр. ...100,00 ден.
  • КОЛБАС ДЕБЕЛ 200 гр. ...150,00 ден.
  • РЕБРО СВЕЖО 200 гр. ...150,00 ден.
  • ПИЛЕШКИ ПРСТИ 250 гр. ...180,00 ден.
  • СВИНСКО ФИЛЕ 300 гр. ...300,00 ден.
  • ЏИГЕР ТЕЛЕШКИ 300 гр. ...150,00 ден.
  • ЧИПС СЛАНИНА 300 гр. ...200,00 ден.
  • ПИЛЕШКА ЗЕЗАЛИЦА 300 гр. ...200,00 ден.
  • СВИНСКА ЗЕЗАЛИЦА 300 гр. ...200,00 ден.
  • УШТИПАК 150 гр. ...110,00 ден.
  • ХАМБУРГЕР ...130,00 ден.
  • ХАМБУРГЕР СО ШАРСКА ...170,00 ден.
  • СЕНДВИЧ СО ПЛЕСКАВИЦА ...100,00 ден.
  • СЕНДВИЧ СО СТЕК ...150,00 ден.
  • ШАШЛИК ...200,00 ден.
  • СВИНСКО СО КРОМИД 250 гр. ...350,00 ден
  • СВИНСКО СО ПРАЗ 250 гр. ...350,00 ден
  • ЧВАРКИ СО ПРАЗ 250 гр. ...360,00 ден
  ПРИЛОЗИ
  • ТАВЧЕ ГРАВЧЕ 400 гр. ...90,00 ден.
  • ПЕЧЕН КОМПИР 400 гр. ...100,00 ден.
  • ПОМФРИТ (голем) 400 гр. ...90,00 ден.
  • ПОМФРИТ (мал) 200 гр. ...60,00 ден.
  • ПОМФРИТ СО СИРЕЊЕ 600 гр. ...120,00 ден.
  • ПОМФРИТ СО СИРЕЊЕ 250 гр. ...90,00 ден.
  • КОМПИР СО ЗАЧИН (голем) 500 гр. ...110,00 ден.
  • КОМПИР СО ЗАЧИН (мал) 300 гр. ...80,00 ден.
  • НАФОРА (голема) 400 гр. ...90,00 ден.
  • НАФОРА (мала) 200 гр. ...60,00 ден.
  • ЛЕПИЊА (голема) 300 гр. ...35,00 ден.
  • ЛЕПИЊА (мала) 150 гр. ...20,00 ден.
  БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
  • КОКА КОЛА 0,25 л. ...70,00 ден.
  • КОКА КОЛА ЗЕРО 0,25 л. ...70,00 ден.
  • ШВЕПС 0,25 л. ...70,00 ден.
  • ЏУС 0,25 л. ...80,00 ден.
  • ГУСТИ СОК 0,25 л. ...80,00 ден.
  • ПРИРОДНА ЛИМОНАДА 0,25 л.... 80,00 ден.
  • КИСЕЛА ВОДА 1,00 л. ...90,00 ден.
  • КИСЕЛА ВОДА 0,50 л. ...60,00 ден.
  • КИСЕЛА ВОДА 0,25 л. ...40,00 ден.
  • ПЕПСИ 0,25 л.... 60,00 ден
  • КОКТА 0,25 л. ...60,00 ден.
  • ГАЗОЗА 0,25 л. ...60,00 ден.
  • СТРУМКА 0,25 л. ...60,00 ден.
  • СИНАЛКО СОК 0,25 л. ...50,00 ден
  • ВОДА ИЗВОРСКА 0,25 л. ...40,00 ден
  • ВОДА ИЗВОРСКА 1,00 л. ...90,00 ден
  • ГОРСКА 0,25 л ...40,00 ден
  • ГОРСКА 0,70 л ...100,00 ден
  АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
  • БРЕНДИ (БАДЕЛ) 0,05 л. ...80,00 ден.
  • ВИЊАК (РУБИН) 0,05 л. ...80,00 ден.
  • ВОТКА (ВИГОР) 0,05 л. ...80,00 ден.
  • ЏИН 0,05 л. ...80,00 ден.
  • СМИРНОФ 0,05 л. ...100,00 ден.
  • ЏЕК ДАНИЕЛС 0,05 л. ...200,00 ден.
  • АПСОЛУТ 0,05 л. ...100,00 ден.
  • ЏОНИ ВОКЕР 0,05 л. ...120,00 ден.
  • БАЛАНТАЈН 0,05 л. ...120,00 ден.
  • ЏБ 0,05 л. ...120,00 ден.
  • ЏОНИ ВОКЕР 12 0,05 л. ...250,00 ден.
  • ЏЕЈМИСОН 0,05 л. ...120,00 ден.
  • ШТОК 0,05 л. ...90,00 ден.
  • КАМПАРИ 0,05 л. ...120,00 ден.
  • РУМ 0,05 л. ...80,00 ден.
  • ПЕЛИНКОВАЦ 0,05 л. ...80,00 ден.
  • ЈЕГЕРМАЈСТЕР 0,05 л. ...120,00 ден.
  РАКИИ
  • VS ТИКВЕШ 0,05 л. ...80,00 ден.
  • ТИКВЕШКА ЖОЛТА 0,05 л. ...60,00 ден.
  • ТИКВЕШКА БЕЛА 0,05 л. ...60,00 ден.
  • СКОВИН ЖОЛТА 0,05 л. ...60,00 ден.
  • СТАРА ЖОЛТА 0,05 л. ...80,00 ден.
  • МАРКОВ МАНАСТИР 0,05 л. ...80,00 ден.
  • МАСТИКА 0,05 л. ...60,00 ден.
  • УЗО 0,05 л. ...60,00 ден.
  • ПЛУМАРИ 0,05 л. ...90,00 ден.
  • БОВИН 0,05 л. ...80,00 ден.
  • ПЛУМАРИ 0,20 л. ...360,00 ден
  • ВИЉАМОВКА 0,05 л. ...100,00 ден
  • КРУНА 0,05 л. ...150,00 ден
  • ПРВИЈЕНАЦ 0,05 л. ...110,00 ден
  ВИНО-ТИКВЕШ
  • СМЕДЕРЕВКА 1,0 л. ...250,00 ден.
  • КАВАДАРКА 1,0 л. ...250,00 ден.
  • РОЗЕ 1,0 л. ...250,00 ден.
  • АЛЕКСАНДРИЈА 0,75 л. ...500,00 ден.
  • ТРАМИНАЦ 0,75 л. ...500,00 ден.
  • РОЗЕ 0,75 л. ...500,00 ден.
  • Т`ГА ЗА ЈУГ 0,75 л. ...500,00 ден.
  • ТЕМЈАНИКА (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
  • ТРАМИНЕЦ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
  • РИЗЛИНГ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
  • ШАРДОНЕ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
  • ВРАНЕЦ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
  • КАБЕРНЕ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
  • МЕРЛОТ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
  • АЛЕКСАНДРИЈА КУВЕ 0,75 л. ...800,00 ден.
  • АЛЕКСАНДРИЈА 0,25 л. ...120,00 ден.
  • Т`ГА 0,25 л. ...120,00 ден.
  • ВИНО БОКАЛЧЕ 0,25 л. ...70,00 ден.
  ПИВО
  • СКОПСКО 0,50 л. ...90,00 ден.
  • СКОПСКО 0,33 л. ...80,00 ден.
  • АМСТЕЛ 0,50 л. ...100,00 ден
  • АМСТЕЛ 0,33 л. ...80,00 ден.
  • ХАЈНЕКЕН 0,33 л. ...120,00 ден
  • ДАБ 0,50 л. ...90,00 ден
  • ДАБ 0,33 л. ...90,00 ден
  • ТУБОРГ 0,33 л. ...100,00 ден
  • КРОНБАХЕР 0,50 л. ...120,00 ден
  • БАДВАЈЗЕР 0,33 л. ...100,00 ден
  НАЛИВНО ВИНО
  • ВРАНЕЦ БАРИК 187 дл. ..100,00 ден
  • ШАРДОНЕ БАРИК 187 дл. ...100,00 ден
  • НАМЕШТАЈ 0,5 дл. ...110,00 ден
  ПИВО ТОЧЕНО
  • ТОЧЕНО ГОЛЕМО 0,50 л. ...80,00 ден.
  • ТОЧЕНО МАЛО 0,33 л. ...70,00 ден.
  КАФЕ И АПЕТИСАНИ
  • ЕСПРЕСО 0,05 л. ...50,00 ден.
  • МАКИЈАТО 0,10 л. ...70,00 ден.
  • НЕС-КАФЕ 0,20 л. ...80,00 ден.
  • ЧАЈ 0,20 л. ...60,00 ден.
  • ПАДОБРАНЕЦ 75 гр. ...80,00 ден.
  • АПЕТИСАНИ 150 гр. ...150,00 ден
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис
   Мени
   ЧОРБИ
   • ПИЛЕШКА 450 дл. ...90,00 ден.
   • ТЕЛЕШКА 450 дл. ...100,00 ден.
   • ШКЕМБЕ 450 дл. ...100,00 ден.
   • ОМЛЕТ ...100,00 ден.
   САЛАТИ
   • ЗЕЛКА (голема) 500 гр. ...100,00 ден
   • ЗЕЛКА (мала) 250 гр. ...70,00 ден
   • ШОПСКА (голема) 800 гр. ...180,00 ден
   • ШОПСКА (мала) 450 гр. ...120,00 ден
   • ГРЧКА (голема) 800 гр. ...190,00 ден
   • ГРЧКА (мала) 450 гр. ...140,00 ден
   • МЕШАНА (голема) 800 гр. ...150,00 ден
   • МЕШАНА (мала) 400 гр. ...90,00 ден
   • МАКЕДОНСКА (голема) 700 гр. ...180,00 ден
   • МАКЕДОНСКА (мала) 400 гр. ...120,00ден
   • МАКЕДОНСКА СО СИРЕЊЕ 900 гр. ...220,00 ден
   • МАКЕДОНСКА СО СИРЕЊЕ 500 гр. ...140,00 ден
   • СРПСКА (голема) 700 гр. ...180,00 ден
   • СРПСКА (мала) 400 гр. ...110,00 ден
   • КРАСТАВИЦА 250 гр. ...80,00 ден
   • ПАТЛИЏАН 250 гр. ...80,00 ден
   • ПОЛ. ПИПЕРКА СО КАЈМАК 200 гр. ...90,00 ден
   • ПЕЧЕНА ПИПЕРКА парче ...20,00 ден.
   • МАКАЛО (топка) 50 гр. ...50,00 ден.
   • КАЈМАК (топка) 50 гр. ...60,00 ден.
   • УРНЕБЕС (топка) 50 гр. ...50,00 ден.
   • ТИПИТИ (топка) 50 гр. ...60,00 ден.
   • РОЛОВАНО СИРЕЊЕ 150 гр. ...140,00 ден
   • СИРЕЊЕ ОВЧЕ 120 гр. ...100,00 ден
   • БИЕНО СИРЕЊЕ 120 гр. ...110,00 ден
   • ТОПЕНО СИРЕЊЕ 150 гр. ...150,00 ден
   • МОДАР ПАТЛИЏАН 200 гр. ...100,00 ден
   • ПОХОВАНИ ТИКВИЧКИ 200 гр. ...90,00 ден
   • ПОХОВАН КАШКАВАЛ 200 гр. ...160,00 ден
   • ПОХОВАНА ЗДЕНКА 100 гр. ...30,00 ден
   • ПИНЏУР 200 гр. ...100,00 ден
   • ЛЕТНА МАНЏА 200 гр. ...100,00 ден
   • ПЕЧУРКИ 500 гр. ...190,00 ден
   • ТАРАТОР (голем) 500 гр. ...140,00 ден
   • ТАРАТОР (мал) 350 гр. ...100,00 ден
   • КАШКАВАЛ ОВЧИ 100 гр. ...130,00 ден
   • ПРШУТА 100 гр. ...190,00 ден
   • МАСЛИНКИ 100 гр. ...80,00 ден.
   • МАРУЛА 150 гр. 70,00 ден.
   • МАРУЛА-ТУНА (голема) 500 гр. ...200,00 ден
   • МАРУЛА-ТУНА (мала) 330 гр. ...150,00 ден
   • МИМОЗА (голема) 500 гр. ...150,00 ден
   • МИМОЗА (мала) 250 гр. ...100,00 ден
   • ЈАЈЦА САЛАТА 100 гр. ...50,00 ден.
   • РОТКВИЦИ 150 гр. ...50,00 ден.
   • ТУРШИЈА 400 гр. ...80,00 ден.
   • ПАЧА 250 гр. ...120,00 ден
   • ТУНА 180 гр. ...100,00 ден
   • ЧВАРКИ 180 гр. ...160,00 ден
   СКАРА
   • КЕБАП 25 гр. ...12,00 ден.
   • ПЛЕСКАВИЦА (мала) 125 гр. ...80,00 ден.
   • ПЛЕСКАВИЦА (голема) 250 гр. ...120,00 ден.
   • ПЛЕСКАВИЦА МЕСЕНА голема) 250 гр. ...150,00 ден.
   • ПЛЕСКАВИЦА МЕСЕНА (мала) 125 гр. ...110,00 ден.
   • ШАРСКА ПЛЕСКАВИЦА голема) 350 гр. ...170,00 ден.
   • ШАРСКА ПЛЕСКАВИЦА (мала) 250 гр. ...130,00 ден.
   • ШАРСКА МЕСЕНА (голема) 400 гр. ...180,00 ден.
   • ШАРСКА МЕСЕНА (мала) 300 гр. ...150,00 ден.
   • УВИЈАЧ СВИНСКИ 200 гр. ...180,00 ден.
   • УВИЈАЧ ПИЛЕШКИ 200 гр. ...180,00 ден.
   • РАЖЊИЧ СВИНСКИ 150 гр. ...140,00 ден.
   • РАЖЊИЧ ПИЛЕШКИ 150 гр. ...130,00 ден.
   • КРЕМЕНАДЛА 200 гр. ...150,00 ден.
   • ВЕШАЛИЦА СВИНСКА 150 гр. ...130,00 ден.
   • ДИМЕНА ВЕШАЛИЦА СВИН. 150 гр.... 130,00 ден.
   • ВЕШАЛИЦА ПИЛЕШКА 200 гр. ...130,00 ден.
   • КОЛБАС ТЕНОК 120 гр. ...100,00 ден.
   • КОЛБАС ДЕБЕЛ 200 гр. ...150,00 ден.
   • РЕБРО СВЕЖО 200 гр. ...150,00 ден.
   • ПИЛЕШКИ ПРСТИ 250 гр. ...180,00 ден.
   • СВИНСКО ФИЛЕ 300 гр. ...300,00 ден.
   • ЏИГЕР ТЕЛЕШКИ 300 гр. ...150,00 ден.
   • ЧИПС СЛАНИНА 300 гр. ...200,00 ден.
   • ПИЛЕШКА ЗЕЗАЛИЦА 300 гр. ...200,00 ден.
   • СВИНСКА ЗЕЗАЛИЦА 300 гр. ...200,00 ден.
   • УШТИПАК 150 гр. ...110,00 ден.
   • ХАМБУРГЕР ...130,00 ден.
   • ХАМБУРГЕР СО ШАРСКА ...170,00 ден.
   • СЕНДВИЧ СО ПЛЕСКАВИЦА ...100,00 ден.
   • СЕНДВИЧ СО СТЕК ...150,00 ден.
   • ШАШЛИК ...200,00 ден.
   • СВИНСКО СО КРОМИД 250 гр. ...350,00 ден
   • СВИНСКО СО ПРАЗ 250 гр. ...350,00 ден
   • ЧВАРКИ СО ПРАЗ 250 гр. ...360,00 ден
   ПРИЛОЗИ
   • ТАВЧЕ ГРАВЧЕ 400 гр. ...90,00 ден.
   • ПЕЧЕН КОМПИР 400 гр. ...100,00 ден.
   • ПОМФРИТ (голем) 400 гр. ...90,00 ден.
   • ПОМФРИТ (мал) 200 гр. ...60,00 ден.
   • ПОМФРИТ СО СИРЕЊЕ 600 гр. ...120,00 ден.
   • ПОМФРИТ СО СИРЕЊЕ 250 гр. ...90,00 ден.
   • КОМПИР СО ЗАЧИН (голем) 500 гр. ...110,00 ден.
   • КОМПИР СО ЗАЧИН (мал) 300 гр. ...80,00 ден.
   • НАФОРА (голема) 400 гр. ...90,00 ден.
   • НАФОРА (мала) 200 гр. ...60,00 ден.
   • ЛЕПИЊА (голема) 300 гр. ...35,00 ден.
   • ЛЕПИЊА (мала) 150 гр. ...20,00 ден.
   БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
   • КОКА КОЛА 0,25 л. ...70,00 ден.
   • КОКА КОЛА ЗЕРО 0,25 л. ...70,00 ден.
   • ШВЕПС 0,25 л. ...70,00 ден.
   • ЏУС 0,25 л. ...80,00 ден.
   • ГУСТИ СОК 0,25 л. ...80,00 ден.
   • ПРИРОДНА ЛИМОНАДА 0,25 л.... 80,00 ден.
   • КИСЕЛА ВОДА 1,00 л. ...90,00 ден.
   • КИСЕЛА ВОДА 0,50 л. ...60,00 ден.
   • КИСЕЛА ВОДА 0,25 л. ...40,00 ден.
   • ПЕПСИ 0,25 л.... 60,00 ден
   • КОКТА 0,25 л. ...60,00 ден.
   • ГАЗОЗА 0,25 л. ...60,00 ден.
   • СТРУМКА 0,25 л. ...60,00 ден.
   • СИНАЛКО СОК 0,25 л. ...50,00 ден
   • ВОДА ИЗВОРСКА 0,25 л. ...40,00 ден
   • ВОДА ИЗВОРСКА 1,00 л. ...90,00 ден
   • ГОРСКА 0,25 л ...40,00 ден
   • ГОРСКА 0,70 л ...100,00 ден
   АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
   • БРЕНДИ (БАДЕЛ) 0,05 л. ...80,00 ден.
   • ВИЊАК (РУБИН) 0,05 л. ...80,00 ден.
   • ВОТКА (ВИГОР) 0,05 л. ...80,00 ден.
   • ЏИН 0,05 л. ...80,00 ден.
   • СМИРНОФ 0,05 л. ...100,00 ден.
   • ЏЕК ДАНИЕЛС 0,05 л. ...200,00 ден.
   • АПСОЛУТ 0,05 л. ...100,00 ден.
   • ЏОНИ ВОКЕР 0,05 л. ...120,00 ден.
   • БАЛАНТАЈН 0,05 л. ...120,00 ден.
   • ЏБ 0,05 л. ...120,00 ден.
   • ЏОНИ ВОКЕР 12 0,05 л. ...250,00 ден.
   • ЏЕЈМИСОН 0,05 л. ...120,00 ден.
   • ШТОК 0,05 л. ...90,00 ден.
   • КАМПАРИ 0,05 л. ...120,00 ден.
   • РУМ 0,05 л. ...80,00 ден.
   • ПЕЛИНКОВАЦ 0,05 л. ...80,00 ден.
   • ЈЕГЕРМАЈСТЕР 0,05 л. ...120,00 ден.
   РАКИИ
   • VS ТИКВЕШ 0,05 л. ...80,00 ден.
   • ТИКВЕШКА ЖОЛТА 0,05 л. ...60,00 ден.
   • ТИКВЕШКА БЕЛА 0,05 л. ...60,00 ден.
   • СКОВИН ЖОЛТА 0,05 л. ...60,00 ден.
   • СТАРА ЖОЛТА 0,05 л. ...80,00 ден.
   • МАРКОВ МАНАСТИР 0,05 л. ...80,00 ден.
   • МАСТИКА 0,05 л. ...60,00 ден.
   • УЗО 0,05 л. ...60,00 ден.
   • ПЛУМАРИ 0,05 л. ...90,00 ден.
   • БОВИН 0,05 л. ...80,00 ден.
   • ПЛУМАРИ 0,20 л. ...360,00 ден
   • ВИЉАМОВКА 0,05 л. ...100,00 ден
   • КРУНА 0,05 л. ...150,00 ден
   • ПРВИЈЕНАЦ 0,05 л. ...110,00 ден
   ВИНО-ТИКВЕШ
   • СМЕДЕРЕВКА 1,0 л. ...250,00 ден.
   • КАВАДАРКА 1,0 л. ...250,00 ден.
   • РОЗЕ 1,0 л. ...250,00 ден.
   • АЛЕКСАНДРИЈА 0,75 л. ...500,00 ден.
   • ТРАМИНАЦ 0,75 л. ...500,00 ден.
   • РОЗЕ 0,75 л. ...500,00 ден.
   • Т`ГА ЗА ЈУГ 0,75 л. ...500,00 ден.
   • ТЕМЈАНИКА (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
   • ТРАМИНЕЦ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
   • РИЗЛИНГ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
   • ШАРДОНЕ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
   • ВРАНЕЦ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
   • КАБЕРНЕ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
   • МЕРЛОТ (SSelection) 0,75 л. ...800,00 ден.
   • АЛЕКСАНДРИЈА КУВЕ 0,75 л. ...800,00 ден.
   • АЛЕКСАНДРИЈА 0,25 л. ...120,00 ден.
   • Т`ГА 0,25 л. ...120,00 ден.
   • ВИНО БОКАЛЧЕ 0,25 л. ...70,00 ден.
   ПИВО
   • СКОПСКО 0,50 л. ...90,00 ден.
   • СКОПСКО 0,33 л. ...80,00 ден.
   • АМСТЕЛ 0,50 л. ...100,00 ден
   • АМСТЕЛ 0,33 л. ...80,00 ден.
   • ХАЈНЕКЕН 0,33 л. ...120,00 ден
   • ДАБ 0,50 л. ...90,00 ден
   • ДАБ 0,33 л. ...90,00 ден
   • ТУБОРГ 0,33 л. ...100,00 ден
   • КРОНБАХЕР 0,50 л. ...120,00 ден
   • БАДВАЈЗЕР 0,33 л. ...100,00 ден
   НАЛИВНО ВИНО
   • ВРАНЕЦ БАРИК 187 дл. ..100,00 ден
   • ШАРДОНЕ БАРИК 187 дл. ...100,00 ден
   • НАМЕШТАЈ 0,5 дл. ...110,00 ден
   ПИВО ТОЧЕНО
   • ТОЧЕНО ГОЛЕМО 0,50 л. ...80,00 ден.
   • ТОЧЕНО МАЛО 0,33 л. ...70,00 ден.
   КАФЕ И АПЕТИСАНИ
   • ЕСПРЕСО 0,05 л. ...50,00 ден.
   • МАКИЈАТО 0,10 л. ...70,00 ден.
   • НЕС-КАФЕ 0,20 л. ...80,00 ден.
   • ЧАЈ 0,20 л. ...60,00 ден.
   • ПАДОБРАНЕЦ 75 гр. ...80,00 ден.
   • АПЕТИСАНИ 150 гр. ...150,00 ден
   Локација
   Инфо

   Гостилница Идадија М

   Е-пошта: m.aleksoska@hotmail.com
   Места за седење (внатре): 24
   Места за седење (надвор): 24
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Зона
   Работно време: 08:00/24:00 - 08:00/01:00
   Вид на музика: Радио, Youtube
   Датум на отворање: 05.01.2016
   Посети на web страницата: 8098
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 578
   РЕЗЕРВИРАЈ