За Нас

Организираме секаков вид на прослави, свадби, крштевки, семинари, бизнис средби ...

Локацијата на ресторанот е на 10 км од центарот на градот или на само 1км од свртувањето во десно пред населба Драчево на патот за Марков Манастир.

Ресторанот е со ексклузивно дизајниран ентериер, со најсовремена кујна опремена по сите светски стандарди, со врвна опрема за озвучување и неверојатни светлосни ефекти. Сето ова ќе придонесе Вашата прослава да биде посебна и да се одржи во прекрасна атмосфера.

Патот за Марков манастир пред Батинци

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Патот за Марков манастир пред Батинци
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 600
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 0
Паркинг Паркинг: 400 приватен паркинг
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По Ваш избор
Отворен на Отворен на: 30.11.2015
Посети Посети: 12055

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација