Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Грин Гарден

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Грин Гарден

  Адреса: Ул. 14 бр. 14 Сопиште
  Е-пошта: stevan.najdovski@yahoo.com
  Места за седење (надвор): 520
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 250
  Работно време: 10:00-24:00/10:00-01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 05.01.2011
  Посети на web страницата: 18906
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  Мени 1
  • Храна (предјадење поставено централно на маса)
  • Мешано сувомеснато
  • Мешано сирење
  • Пршут со диња
  • Капрезе салата
  • Карпачо салата
  • Морска салата
  • Чаден лосос
  • Свежа сезонска салата
  • Пинџур
  • Печурки
  • Tиквица и модар патлиџан на скара
  • Разни видови на леб од домаша фурна
  • Главно јадење (поставено на шведска маса пред скара)
  • Пени арабијата
  • Тортелини со вргањ
  • Лазањи
  • Мешано месо на жар - плескавички, кобасичка, пилешки батак, ражнич, увијач...
  • Mорско на жар - риба
  • Поховано месо - пилешки прсти, пилешки крилца
  • Прасечко печење (јагнешко печење, пилешко печење, свински бут печен во домашна фурна, селско месо, свински ролат, џигер тава
  • Десерт (поставено на шведска маса)
  • Коктел десерти
  • Мешано овошје
  • Сладолед
  • Цена по особа ... 1600 денари
  • Во понудата е вклучена храната, инвертарот, персоналот и просторот.
  • Во цената не е вклучен пијалок, истиот треба да се обезбеди од ваша страна, кој ние ќе го послужиме и се наплаќа услуга едно евро по особа за послужување
  Мени 2
  • ХРАНА - (предјадење поставено централно на маса)
  • Мешано сувомеснато: Мешано сирење
  • Пршут со диња
  • Капрезе салата
  • Карпачо салата
  • Морска салата
  • Чаден лосос
  • Свежа сезонска салата
  • Пинџур
  • Печурки
  • Тиквица и модар патлиџан на скара
  • Разни видови на леб од домашна фурна
  • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ (поставено за секој гостин посебно пред секого)
  • Говедски оброк во фурна
  • Свинска вешалица на скара
  • Пилешки обескостен карабатак на скара
  • (пекарски компир во фурна, морков, ориз)
  • ДЕСЕРТ (поставено за секој госитн пред секого)
  • Панакота
  • Сладолед во фрижидер количка само послужување
  • Цена по особа .... 1.300 den / 21.20 eur
  • Во понудата е вклучена граната, инвентарот, персоналот и просторот. Во цената не е вклучен пијалок, истиот треба да се обезбеди од ваша страна кој ние ќе го послужиме и се наплака услуга едно евро по особа за послужување.
  Мени 3
  • ХРАНА - (предјадење поставено центално на маса)
  • Мешано сувомеснато: Мешано сирење
  • Пршут со диња
  • Капрезе салата
  • Карпачо салата
  • Морска салата
  • Чаден лосос
  • Свежа сезонска салата
  • Пинџур
  • Печурки
  • Тиквица и модар патлиџан на скара
  • Разни видови на леб од домашна фурна
  • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ (поставено за секој гостин посебно)
  • Говедски одрезок во фурна
  • Свинска вешалица на скара
  • Пилешки обескостен карабатак на скара
  • Разни видови на леб од домашна фурна
  • ПРАСЕЧКО ПЕЧЕЊЕ ЦЕНТРАЛНО ПО МАСИ(два тањира)
  • ДЕСЕРТ
  • Панакота
  • Сласолед во фрижидер количка само послужување
  • Цена по особа .... 1.390 ден / 22.70 еур
  • Во понудата е вклучена храната, инвентарот, персоналот и просторот. Во цената не е вклучен пијалок, истиот треба да се обезбеди од ваша страна кој ние ќе го послужиме и се наплака услуга едно евро по особа за послужување.
  Мени 4
  • ХРАНА - (предјадење поставено центално на маса) Мешано сувомеснато
  • Мешано сирење
  • Пршут со диња
  • Капрезе салата
  • Карпачо салата
  • Морска салата
  • Чаден лосос
  • Свежа сезонска салата
  • Пинџур
  • Печурки
  • Тиквица и модар патлиџан на скара
  • Разни видови на леб од домашна фурна
  • ПРЕДЈАДЕЊЕ(МЕЗЕ)
  • Пилешки прсти
  • Пилешки крилца на скара
  • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ (поставено за секој гостин посебно пред секого)
  • Говедски одрезок во фурна
  • Свинска вешалица на скара
  • Пилешки обекостен карабатак на скара
  • (пекарски компир во фурна, морков, ориз)
  • ПРАСЕЧКО ПЕЧЕЊЕ ЦЕНТРАЛНО ПО МАСИ(два тањира)
  • ДЕСЕРТ (поставено за секој гостин пред секого)
  • Панакота
  • Сладолед во фрижидер количка само послужување
  • Цена по особа ... 1.440 ден / 22.70 еур
  • Во понудата е вклучена храната, инвентарот, персоналот и просторот. Во цената не е вклучен пијалок, истиот треба да се обезбеди од ваша страна кој ние ќе го послужиме и се наплака услуга едно евро по особа за послужување.
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Организираме секаков вид на прослави, свадби, крштевки, родендени, семинари ...

   Располагаме со голем отворен простор со капацитет од 550 седишта и помал затворен простор со 50 седишта внатре и 50 надвор. Ве очекуваме заедно да ги прославиме вашите незаборавни мигови.

   Мени
   Мени 1
   • Храна (предјадење поставено централно на маса)
   • Мешано сувомеснато
   • Мешано сирење
   • Пршут со диња
   • Капрезе салата
   • Карпачо салата
   • Морска салата
   • Чаден лосос
   • Свежа сезонска салата
   • Пинџур
   • Печурки
   • Tиквица и модар патлиџан на скара
   • Разни видови на леб од домаша фурна
   • Главно јадење (поставено на шведска маса пред скара)
   • Пени арабијата
   • Тортелини со вргањ
   • Лазањи
   • Мешано месо на жар - плескавички, кобасичка, пилешки батак, ражнич, увијач...
   • Mорско на жар - риба
   • Поховано месо - пилешки прсти, пилешки крилца
   • Прасечко печење (јагнешко печење, пилешко печење, свински бут печен во домашна фурна, селско месо, свински ролат, џигер тава
   • Десерт (поставено на шведска маса)
   • Коктел десерти
   • Мешано овошје
   • Сладолед
   • Цена по особа ... 1600 денари
   • Во понудата е вклучена храната, инвертарот, персоналот и просторот.
   • Во цената не е вклучен пијалок, истиот треба да се обезбеди од ваша страна, кој ние ќе го послужиме и се наплаќа услуга едно евро по особа за послужување
   Мени 2
   • ХРАНА - (предјадење поставено централно на маса)
   • Мешано сувомеснато: Мешано сирење
   • Пршут со диња
   • Капрезе салата
   • Карпачо салата
   • Морска салата
   • Чаден лосос
   • Свежа сезонска салата
   • Пинџур
   • Печурки
   • Тиквица и модар патлиџан на скара
   • Разни видови на леб од домашна фурна
   • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ (поставено за секој гостин посебно пред секого)
   • Говедски оброк во фурна
   • Свинска вешалица на скара
   • Пилешки обескостен карабатак на скара
   • (пекарски компир во фурна, морков, ориз)
   • ДЕСЕРТ (поставено за секој госитн пред секого)
   • Панакота
   • Сладолед во фрижидер количка само послужување
   • Цена по особа .... 1.300 den / 21.20 eur
   • Во понудата е вклучена граната, инвентарот, персоналот и просторот. Во цената не е вклучен пијалок, истиот треба да се обезбеди од ваша страна кој ние ќе го послужиме и се наплака услуга едно евро по особа за послужување.
   Мени 3
   • ХРАНА - (предјадење поставено центално на маса)
   • Мешано сувомеснато: Мешано сирење
   • Пршут со диња
   • Капрезе салата
   • Карпачо салата
   • Морска салата
   • Чаден лосос
   • Свежа сезонска салата
   • Пинџур
   • Печурки
   • Тиквица и модар патлиџан на скара
   • Разни видови на леб од домашна фурна
   • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ (поставено за секој гостин посебно)
   • Говедски одрезок во фурна
   • Свинска вешалица на скара
   • Пилешки обескостен карабатак на скара
   • Разни видови на леб од домашна фурна
   • ПРАСЕЧКО ПЕЧЕЊЕ ЦЕНТРАЛНО ПО МАСИ(два тањира)
   • ДЕСЕРТ
   • Панакота
   • Сласолед во фрижидер количка само послужување
   • Цена по особа .... 1.390 ден / 22.70 еур
   • Во понудата е вклучена храната, инвентарот, персоналот и просторот. Во цената не е вклучен пијалок, истиот треба да се обезбеди од ваша страна кој ние ќе го послужиме и се наплака услуга едно евро по особа за послужување.
   Мени 4
   • ХРАНА - (предјадење поставено центално на маса) Мешано сувомеснато
   • Мешано сирење
   • Пршут со диња
   • Капрезе салата
   • Карпачо салата
   • Морска салата
   • Чаден лосос
   • Свежа сезонска салата
   • Пинџур
   • Печурки
   • Тиквица и модар патлиџан на скара
   • Разни видови на леб од домашна фурна
   • ПРЕДЈАДЕЊЕ(МЕЗЕ)
   • Пилешки прсти
   • Пилешки крилца на скара
   • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ (поставено за секој гостин посебно пред секого)
   • Говедски одрезок во фурна
   • Свинска вешалица на скара
   • Пилешки обекостен карабатак на скара
   • (пекарски компир во фурна, морков, ориз)
   • ПРАСЕЧКО ПЕЧЕЊЕ ЦЕНТРАЛНО ПО МАСИ(два тањира)
   • ДЕСЕРТ (поставено за секој гостин пред секого)
   • Панакота
   • Сладолед во фрижидер количка само послужување
   • Цена по особа ... 1.440 ден / 22.70 еур
   • Во понудата е вклучена храната, инвентарот, персоналот и просторот. Во цената не е вклучен пијалок, истиот треба да се обезбеди од ваша страна кој ние ќе го послужиме и се наплака услуга едно евро по особа за послужување.
   Локација
   Инфо

   Ресторан Грин Гарден

   Адреса: Ул. 14 бр. 14 Сопиште
   Е-пошта: stevan.najdovski@yahoo.com
   Места за седење (надвор): 520
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 250
   Работно време: 10:00-24:00/10:00-01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 05.01.2011
   Посети на web страницата: 18906
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 722
   РЕЗЕРВИРАЈ