Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Гранд Гарден

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Гранд Гарден

  Адреса: Ул. Палмиро Тољати бр. 103
  Веб сајт: http://www.grandgarden.mk
  Е-пошта: spase.krstev@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 150
  Места за седење (надвор): 350
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 09.01.2015
  Посети на web страницата: 12251
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Повелете во ресторан Гранд Гарден, ние ги исполнуваме Вашите желби.

   Ќе правите свадба? Не двоумете се. Посетете не. Се останато е наша задача.

   Професионалниот тим ресторанот Гранд Гарден ќе ги направи Вашите свечени моменти уште попријатни со врвна услуга,пријатен амбиент, прекрасна храна...

   Исто така организираме секаков вид на приватни и деловни прослави и настани.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Гранд Гарден

   Адреса: Ул. Палмиро Тољати бр. 103
   Веб сајт: http://www.grandgarden.mk
   Е-пошта: spase.krstev@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 150
   Места за седење (надвор): 350
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 09.01.2015
   Посети на web страницата: 12251
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 590
   РЕЗЕРВИРАЈ