За Нас

Градска кафеана Калабалак (Пролет)

Дојдете и уживајте во вкусната храна и прекрасниот амбиент

 


Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 760

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Пролет 1 А
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 50
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 70
Паркинг Паркинг: Бесплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Стагорадска
Отворен на Отворен на: 01.10.2013
Посети Посети: 31606

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Група Квечерина

Петок 08:00 - 01:00 Староградско и чалгии

Сабота 08:00 - 01:00 Група Квечерина

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт