За Нас

Гостилница Тамбура е место одделено од секојдневниот градски метеж, модерно, уникатно но сепак традиционално. Ја нуди традиционалната македонска кујна на уникатен начин кој на секој би му се допаднал.

Гостилница Тамбура се наоѓа во Нас.Аеродром позади 7ца. Пријатна атмосфера, одличен амбиент, вкусна храна, достапни цени. Паркинг бесплатен

Препорачуваме да пробате скара во Тамбура ... свежо месо од домашно производство во соработка со компанија Атанасовски.

Ве очекуваме ...

Бул. Јане Сандански 9а

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 569

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Бул. Јане Сандански 9а
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Бесплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Не
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска, викенд жива музика
Отворен на Отворен на: 17.11.2016
Посети Посети: 6285

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт