За Нас

Ресторанот поради годишни одмори е на колективен одмор до 15.08.2018

Скара Бар е првиот отмен ресторан за вистинските мераклии. Гостилницата Скара Бар со својата карактеристична национална кујна ве кани да дојдете и уживате во големиот избор на традиционални јадења.

Кај нас може да добиете се: од предјадења и дневни специјалитети, чорби, гравче, сарми и други готвени јадења, до јадења под вршник, старинско лепче, пинџур... до најмодерни специјалитети, печења, риба и морски плодови, сосеви, проследени со најквалитетни вина и десерти.

Наши редовни гости се најголемите мераклии и боеми - од истакнати академци, глумци, естрадни личности, режисери, спортисти, политичари, амбасадори... Во менито на СкараБар има голем избор на домашни и странски пијалоци, алкохолни и безалкохолни.

Скара Бар ви нуди прекрасен начин да го започнете денот, пријатно да го поминете својот деловен ручек или незаборавно да ја завршите вечерта со жива музика, со мајсторите на прекрасната македонска песна.

Добредојдовте!

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 564

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Варшавска 70
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 35
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 85
Паркинг Паркинг: Бесплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Жива музика
Отворен на Отворен на: 29.04.2013
Посети Посети: 7918

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 12:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт