За Нас

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Беджих Сметана
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Жива музика Тамбураши
Отворен на Отворен на: 11.22.2017
Посети Посети: 22762

Понеделник 08:30 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:30 - 00:00 Нема настани

Среда 08:30 - 00:00 Староградска тамбураши

Четврток 08:30 - 00:00 Староградска тамбураши

Петок 08:30 - 01:00 Староградска тамбураши

Сабота 08:30 - 01:00 Староградска тамбураши

Недела 12:00 - 20:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.8

Храна4.8

Услуга4.8

Амбиент4.6

Цена4.8

Последни коментари

Ljupco на 09.05.2018 коментирано:
Пријатна атмосфера, супер локација, бесплатен паркинг

Оцена5
Elena на 29.10.2018 коментирано:
Одлично место.

Оцена5
Dafinka Madjunkova на 03.11.2018 коментирано:
👍👍👍

Оцена5
Ivica P. на 24.11.2018 коментирано:
Топ

Оцена5
Dafinka Madjunkova на 24.11.2018 коментирано:
Одлична атмосфера.

Оцена5
Моника Трпевска на 16.02.2019 коментирано:
Одлична храна, и фантастичен персонал!

Оцена5
Bisera на 14.07.2019 коментирано:
Одлично

Оцена5
Anita Ivanova на 15.08.2019 коментирано:
Одлична храна и услуга. Пријатен амбиент.

Оцена4.75
Kristina Stojanovska на 16.02.2020 коментирано:
Неколку пати сме биле и било се во ред,но последниот за жал воопшто 😞

Оцена3.5
Kristina Stojanovska на 24.02.2020 коментирано:
❤Овојпат прекрасно

Оцена5
Kristina Stojanovska на 13.03.2020 коментирано:
Секоја чест за келнерите и готвачите

Оцена4.25

Контакт