За Нас

РЕСТОРАНОТ Е НА КОЛЕКТИВЕН ОДМОР (нема да работиме) ДО 5ти Август

 

Се работи за новопечена гостилница која со духот и мирисот на староградско-етно стилот ќе ве натера да се чуствувате како во раните 40 години, место каде што ќе го почуствувате благодедството на вкусната храна и прекрасното вино, место каде што е опфатена целокупната потреба на еден народ што му е потребна во овој момент на нереални, неквалитетни и непродуктивни производи од страна на угостителските објекти.

Гостилница ЛА ТАНА пред се ќе работи на храна со висок квалитет, брза и исклучително професионална услуга од страна на целоопфатениот персонал. Гостилница ЛА ТАНА не им нуди на своите клиенти само скара и домашни салати, туку и цела низа висококвалитетна храна од македонската традиционална кујна и пијалоци.

Овие рецепти ќе ги подготвуваат готвачи кој имаат искуство од старата македонска-традиционална кујна, И нормално ќе се работи секогаш по желбата на нашите драгоцени клиенти.

Нашата локација се наоѓа на можеби и најпрометната улица кај што се наоѓа ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА ПРОЛЕТ и ТУТУНСКИ КОМБИНАТ СКОПЈЕ

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 780

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Пролет бр.13
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 30
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 120
Паркинг Паркинг: 20 Приватен, 100 Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, Романски, Влашки
Музика Музика: Секоја вечер музика во живо
Отворен на Отворен на: 09.19.2012
Посети Посети: 31105

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Вторник со САНИ

Среда 08:00 - 00:00 Среќна среда со Фортуна Бенд

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Иво и Сани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација

Контакт