За Нас

Ве покануваме на дружење во весела и пријатна атмосфера. Самото име говори за амбиентот и храната, а посебно ви препорачуваме да пробате: димено ребро на дрва, прасечко печење, пушено месо, сарма, баклава со мак ...

Гостилница Кафана се наоѓа на вториот кат во ТЦ Беверли Хилс.


ТЦ Беверли, втори кат

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 567

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: ТЦ Беверли, втори кат
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Беверли
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска
Отворен на Отворен на: 30.11.2016
Посети Посети: 15853

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт