За Нас

Ако сте љубител на домашна храна повелете на традиционални специјалитети во Гостилница Фросина. Подготвени по рецептите на нашите баби, но со модерен шмек, препознатливи сме по домашни пити, мусака, тавче гравче со риба, турлитава, гулаш, домашно ќофте, чорби, разни десерти и уште многу други специјалитети од македонската гурманска ризница.

Организираме секакви прослави, како што се семејни ручеци, семејни прослави и слично. Уживајте во пријатен домашен амбиент надополнет со услужен персонал, а доколку немате време нудиме можност и за нарачка на храна.


Киро Крстевски - Платник

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 78 434661
+389 78 232384

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Киро Крстевски - Платник
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 20
Паркинг Паркинг: Зона ПОЦ
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Традиционална
Отворен на Отворен на: 17.01.2018
Посети Посети: 2061

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Дипломатик бенд

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт