За Нас

Ние постоиме за вие да градите моменти што долго ке се паметат.

Среќа е да си во Ресторан Братски мерак - Чешма. 

Иван Козаров 23

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 493

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Иван Козаров 23
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 70
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 30
Паркинг Паркинг: Бесплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска
Отворен на Отворен на: 06.02.2017
Посети Посети: 1109

Понеделник 08:00 - 01:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 01:00 Нема настани

Среда 08:00 - 01:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 01:00 Снеже и Влатко

Петок 08:00 - 01:00 Јуле и Влатче

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 01:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Ivica на 09.05.2018 коментирано:
Многу вкусна коленица, пристојни цени

Оцена5

Контакт