Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Гоце

  Галерија:
  Опис

  Од неговото отварање па до денес, ресторантот Гоце стана едно од најпријатните места за забава, разонода и прослави во Скопје. Лоциран е во источниот дел од градот, во населбата Ченто.

  Ресторанот воодушевува со својот раскошен , ексклузивно дизајниран ентериер.
  Гостите во ресторанот уживаат во специјалитетите на најголемите мајстори на кујната, врвната услуга, прекрасниот амбиент и во нежните музички звуци.


  Богатото мени изобилува со раскошни вкусови од националната и други интернационални кујни и претставува единствено кулинарско доживување пропратено со извонреден избор на квалитетни видови на вина.

  Ресторан Гоце може да одговори на сите Ваши потреби. Нашиот персонал е тука за вас да ви ги овозможи следниве свечености: приватни вечери, свадби, бизнис средби, родендени, пензионирања, годишнини, приеми, коктел забави, промотивни активности и презентации....
  Нашиот тим ви стои на располагање, да ве поддржи и помогне при планирањето на вашите прослави, како и да ви ги овозможи дополнителните барања, како што се : Аранжмани со цвеќе, балони, свеќи; специјални светлосни ефекти; различен тип на музика; фотограф, снимател и друго.
  Прекрасна атмосфера, исклучително добра храна, поволни цени.
  Се ова ке допринесе да вашата прослава биде посебна и особено интересна.
  Верувајте во нас, а ние ќе ја оправдаме вашата доверба.

  За сите младенци специјални изненадувања:
  Бесплатни свадбени покани
  Бесплатни бонови за ручек/вечера
  Бесплатен шампањ за младите
  Бесплатна невестинска торта

  Инфо

  Ресторан Гоце

  Адреса: Ул. Маџари бр.59
  Веб сајт: https://www.facebook.com/RestorantGoce
  Е-пошта: gocekomerctrejd@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 400
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 50
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 09.02.2016
  Посети на web страницата: 8848
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Од неговото отварање па до денес, ресторантот Гоце стана едно од најпријатните места за забава, разонода и прослави во Скопје. Лоциран е во источниот дел од градот, во населбата Ченто.

   Ресторанот воодушевува со својот раскошен , ексклузивно дизајниран ентериер.
   Гостите во ресторанот уживаат во специјалитетите на најголемите мајстори на кујната, врвната услуга, прекрасниот амбиент и во нежните музички звуци.


   Богатото мени изобилува со раскошни вкусови од националната и други интернационални кујни и претставува единствено кулинарско доживување пропратено со извонреден избор на квалитетни видови на вина.

   Ресторан Гоце може да одговори на сите Ваши потреби. Нашиот персонал е тука за вас да ви ги овозможи следниве свечености: приватни вечери, свадби, бизнис средби, родендени, пензионирања, годишнини, приеми, коктел забави, промотивни активности и презентации....
   Нашиот тим ви стои на располагање, да ве поддржи и помогне при планирањето на вашите прослави, како и да ви ги овозможи дополнителните барања, како што се : Аранжмани со цвеќе, балони, свеќи; специјални светлосни ефекти; различен тип на музика; фотограф, снимател и друго.
   Прекрасна атмосфера, исклучително добра храна, поволни цени.
   Се ова ке допринесе да вашата прослава биде посебна и особено интересна.
   Верувајте во нас, а ние ќе ја оправдаме вашата доверба.

   За сите младенци специјални изненадувања:
   Бесплатни свадбени покани
   Бесплатни бонови за ручек/вечера
   Бесплатен шампањ за младите
   Бесплатна невестинска торта

   Локација
   Инфо

   Ресторан Гоце

   Адреса: Ул. Маџари бр.59
   Веб сајт: https://www.facebook.com/RestorantGoce
   Е-пошта: gocekomerctrejd@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 400
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 50
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 09.02.2016
   Посети на web страницата: 8848
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 601
   РЕЗЕРВИРАЈ