Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Рибни ресторани > Скопје

Ресторан Фрути Ди Маре

  Галерија:
  360°
  Опис

  Годините минуваат, генерациите се менуваат, а останува само виното ... и конобите, велат стиховите на една песна. Постојаниот стремеж на човекот, да се оттргне од грубото секојдневие и сонот да му стане реалност како во стиховите на песната, се моментите што ќе ги доживее во ресторанот - коноба "Фрути ди Маре"

  Место кое успеа да ги обедини љубителите на морската храна и да го донесе свежиот морски воздух во нашиот град. Кулинарските тајни главно потекнуваат од Далмација, збогатени со по некое гурманско волшебство од Италија и Скандинавија. На менито можете да најдете преку 15 различни видови риби, креативно приготвени од магичните раце на светски реномираните готвачи, со врвна презентација на АРТ кујна.

  Покрај морската храна, во менито ќе најдете и квалитетни оброци од месо, свежи салати, топли супи, домашен леб и многу други гурмански задоволства кои ги будат и негуваат сетилатa ...

  Кога се готви со ЉУБОВ, се готви храна за ДУШАТА

  Инфо

  Ресторан Фрути Ди Маре

  Адреса: Боемска 2
  Е-пошта: rezervacii@fruttidimare.mk
  Места за седење (внатре): 40
  Места за седење (надвор): 70
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
  Јазици: Англиски
  Работно време: Секој ден од 11:00/01:00
  Вид на музика: Амбиентална
  Датум на отворање: 05.25.2003
  Посети на web страницата: 5539
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   360°
   Опис

   Годините минуваат, генерациите се менуваат, а останува само виното ... и конобите, велат стиховите на една песна. Постојаниот стремеж на човекот, да се оттргне од грубото секојдневие и сонот да му стане реалност како во стиховите на песната, се моментите што ќе ги доживее во ресторанот - коноба "Фрути ди Маре"

   Место кое успеа да ги обедини љубителите на морската храна и да го донесе свежиот морски воздух во нашиот град. Кулинарските тајни главно потекнуваат од Далмација, збогатени со по некое гурманско волшебство од Италија и Скандинавија. На менито можете да најдете преку 15 различни видови риби, креативно приготвени од магичните раце на светски реномираните готвачи, со врвна презентација на АРТ кујна.

   Покрај морската храна, во менито ќе најдете и квалитетни оброци од месо, свежи салати, топли супи, домашен леб и многу други гурмански задоволства кои ги будат и негуваат сетилатa ...

   Кога се готви со ЉУБОВ, се готви храна за ДУШАТА

   Локација
   Инфо

   Ресторан Фрути Ди Маре

   Адреса: Боемска 2
   Е-пошта: rezervacii@fruttidimare.mk
   Места за седење (внатре): 40
   Места за седење (надвор): 70
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
   Јазици: Англиски
   Работно време: Секој ден од 11:00/01:00
   Вид на музика: Амбиентална
   Датум на отворање: 05.25.2003
   Посети на web страницата: 5539
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 555
   РЕЗЕРВИРАЈ