За Нас

Направете го и вие вистинскиот избор за вашата веселба од соништата. 
Изнајмување Шампањ Фонтана за свадби, веридби, родендени, дипломски и секаков вид на прослави.
Оригинален и уникатен додаток за веселба која се памети. 

Мени 1
  Фонтана Шампањ: 
- Овошна или цветна декорација по избор
- Сув мраз (дим ефект) 
- 50 чаши
- 7 Л. Шампањ
- Лед расвета во 300 нијанси 
- Монтажа и демонтажа на истата
- Професионален келнер кој ги послужува гостите
- Транспорт низ цела територија на Македонија
   Цена: 8999 ден. ( Скопје) 

Мени 2

  Сталак за торти:
- Сталак за торти со 5 водени столбови 
- Лед расвета во 300 нијанси
- Монтажа и демонтажа на истиот 
  Цена: 5999 ден. ( Скопје)

  Специјална понуда : 
- Шампањ Фонтана + Сталак за торта
  Цена: 11 999

Контакт: 078 800 660


Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 460

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Рузвелтова бр.2
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре):
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг:
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Не
Јазици Јазици:
Музика Музика:
Отворен на Отворен на:
Посети Посети: 265

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Контакт