Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Рибни ресторани > Скопје

Ресторан Фиш

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Фиш

  Адреса: Ул. Скупи бр.10 Карпош
  Веб сајт: http://www.fish.mk
  Е-пошта: fish.skopje@gmail.com
  Места за седење (внатре): 120
  Места за седење (надвор): 132
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски, Арапски
  Паркинг: 15
  Работно време: 08:00 - 24:00 / 01:00
  Вид на музика: Амбиентална
  Датум на отворање: 02.08.2014
  Посети на web страницата: 23431
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  Супи
  • Телешка чорба ... 120 ден
  • Рибја чорба ... 120 ден
  Предјадења
  • Пршута телешка 100 гр ... 330 ден
  • Пршута 100гр ... 330 ден
  • Овчо сирење 100гр ... 80 ден
  • Биено сирење на жар 100гр ... 80 ден
  • Горгонзола 60гр ... 240 ден
  • Брие 100гр ... 140 ден
  • Брускети 200гр ... 140 ден
  • Брускети морски 200гр ... 240 ден
  • Лепче со моцарела ...120 ден
  • Калцоне со лук ... 120 ден
  • зеленчук на скара ... 200ден
  • Вариво 150 гр ... 90 ден
  • Ладна даска мала 400гр ... 500 ден
  Салати
  • Шопска 300гр ... 120 ден
  • Грчка 300гр ... 140 ден
  • Македонска 300гр ... 140 ден
  • Мешана салата 300гр ... 90 ден
  • Таратур 150 гр. ... 100ден
  • Капрезе 230 гр ... 210 ден
  • Цезар 380гр ... 220 ден
  • Морска 300гр. ... 400 ден
  • Сан Драј 350 гр ... 300 ден
  Ризото
  • Ризото со бел сос и печурки 400гр ... 240 ден
  • Морско ризото со шкампи 400гр ... 450 ден
  Паста
  • Шпагети Алио Олио (лук, магдонос) ... 350 гр ... 190 ден
  • Пене Арабијата (пелати, пиперки, магдонос, лук, нане) ... 250 гр ... 210 ден
  • Шпагети Базилико (пелати, босилок, лук) ...350 гр ... 210 ден
  • Пене Болоњезе (пелати, говедско мелено месо) ... 350гр ... 210 ден
  • Талјатели во бел сос со лосос ...360 гр ... 320 ден
  • Талјатели со ракчиња ...360 гр ... 450 ден
  • Талјатели со морски плодови ...360 гр ... 450 ден
  Пици
  • Маргарита ... 400гр ... 190 ден
  • Вегетарија 420 гр ... 220 ден
  • Наполитана 420 гр. ... 220 ден
  • Капричиоза ...440 гр ... 230 ден
  • Пармиџана ...440 гр ... 310 ден
  • Диаволо ...420 гр ... 240 ден
  • Кватро формаџи ...420 гр ... 290 ден
  • Туна ...440 гр ... 250 ден
  • Пршут ... 420гр ... 290 ден
  • Фрути ди Маре ... 420гр ... 390 ден
  Главно јадење од месо
  • Телешки бифтек 300гр ... 800 ден
  • Телешки медаљони во сос од печурки 300гр ... 450 ден
  • Телешки медаљони во бел сос 300гр ... 450 ден
  • Филе 300гр ... 320 ден
  • Медаљони во сос од печурки 300гр ... 360 ден
  • Медаљони во бел сос 300гр ... 360 ден
  • Пилешко во кари сос 300гр ... 280 ден
  • Пилешки стек со зачини 300гр ... 280 ден
  Главно јадење од риба
  • Пастрмка на скара 400-600 гр ... 320 ден
  • Пастрмка филетирана на скара 400-600гр ... 350 ден
  • Речна пастрмка на скара 1кг ... 900 ден
  • Ципура орада 400-600 гр ... 440 ден
  • Лаврак бранцин 400-600 гр ... 490 ден
  • Лосос 300гр ... 480 ден
  • Крап пржен порција 350гр ... 480 ден
  • Крап пржен 1кг ... 750 ден
  • Лаврак див 1кг ... 2500ден
  • Ципура дива 1кг ... 2500ден
  • Зубатац див 1кг ...2500 ден
  • Лаврак бранцин во сол 1кг ... 2700 ден
  • Барбун пржен 1кг ... 2500 ден
  • Лигњи на скара 300гр ... 360 ден
  • Лигњи поховани 300гр ...360 ден
  • Школки во бела бузара 300гр ... 360 ден
  • Морски плодови на скара 300гр ... 490 ден
  • Гамбери ракчина 300гр ... 490 ден
  • Октопод 300гр ...450 ден
  • Голема морска даска 1,5 кг ... 1900 ден
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис
   Мени
   Супи
   • Телешка чорба ... 120 ден
   • Рибја чорба ... 120 ден
   Предјадења
   • Пршута телешка 100 гр ... 330 ден
   • Пршута 100гр ... 330 ден
   • Овчо сирење 100гр ... 80 ден
   • Биено сирење на жар 100гр ... 80 ден
   • Горгонзола 60гр ... 240 ден
   • Брие 100гр ... 140 ден
   • Брускети 200гр ... 140 ден
   • Брускети морски 200гр ... 240 ден
   • Лепче со моцарела ...120 ден
   • Калцоне со лук ... 120 ден
   • зеленчук на скара ... 200ден
   • Вариво 150 гр ... 90 ден
   • Ладна даска мала 400гр ... 500 ден
   Салати
   • Шопска 300гр ... 120 ден
   • Грчка 300гр ... 140 ден
   • Македонска 300гр ... 140 ден
   • Мешана салата 300гр ... 90 ден
   • Таратур 150 гр. ... 100ден
   • Капрезе 230 гр ... 210 ден
   • Цезар 380гр ... 220 ден
   • Морска 300гр. ... 400 ден
   • Сан Драј 350 гр ... 300 ден
   Ризото
   • Ризото со бел сос и печурки 400гр ... 240 ден
   • Морско ризото со шкампи 400гр ... 450 ден
   Паста
   • Шпагети Алио Олио (лук, магдонос) ... 350 гр ... 190 ден
   • Пене Арабијата (пелати, пиперки, магдонос, лук, нане) ... 250 гр ... 210 ден
   • Шпагети Базилико (пелати, босилок, лук) ...350 гр ... 210 ден
   • Пене Болоњезе (пелати, говедско мелено месо) ... 350гр ... 210 ден
   • Талјатели во бел сос со лосос ...360 гр ... 320 ден
   • Талјатели со ракчиња ...360 гр ... 450 ден
   • Талјатели со морски плодови ...360 гр ... 450 ден
   Пици
   • Маргарита ... 400гр ... 190 ден
   • Вегетарија 420 гр ... 220 ден
   • Наполитана 420 гр. ... 220 ден
   • Капричиоза ...440 гр ... 230 ден
   • Пармиџана ...440 гр ... 310 ден
   • Диаволо ...420 гр ... 240 ден
   • Кватро формаџи ...420 гр ... 290 ден
   • Туна ...440 гр ... 250 ден
   • Пршут ... 420гр ... 290 ден
   • Фрути ди Маре ... 420гр ... 390 ден
   Главно јадење од месо
   • Телешки бифтек 300гр ... 800 ден
   • Телешки медаљони во сос од печурки 300гр ... 450 ден
   • Телешки медаљони во бел сос 300гр ... 450 ден
   • Филе 300гр ... 320 ден
   • Медаљони во сос од печурки 300гр ... 360 ден
   • Медаљони во бел сос 300гр ... 360 ден
   • Пилешко во кари сос 300гр ... 280 ден
   • Пилешки стек со зачини 300гр ... 280 ден
   Главно јадење од риба
   • Пастрмка на скара 400-600 гр ... 320 ден
   • Пастрмка филетирана на скара 400-600гр ... 350 ден
   • Речна пастрмка на скара 1кг ... 900 ден
   • Ципура орада 400-600 гр ... 440 ден
   • Лаврак бранцин 400-600 гр ... 490 ден
   • Лосос 300гр ... 480 ден
   • Крап пржен порција 350гр ... 480 ден
   • Крап пржен 1кг ... 750 ден
   • Лаврак див 1кг ... 2500ден
   • Ципура дива 1кг ... 2500ден
   • Зубатац див 1кг ...2500 ден
   • Лаврак бранцин во сол 1кг ... 2700 ден
   • Барбун пржен 1кг ... 2500 ден
   • Лигњи на скара 300гр ... 360 ден
   • Лигњи поховани 300гр ...360 ден
   • Школки во бела бузара 300гр ... 360 ден
   • Морски плодови на скара 300гр ... 490 ден
   • Гамбери ракчина 300гр ... 490 ден
   • Октопод 300гр ...450 ден
   • Голема морска даска 1,5 кг ... 1900 ден
   Локација
   Инфо

   Ресторан Фиш

   Адреса: Ул. Скупи бр.10 Карпош
   Веб сајт: http://www.fish.mk
   Е-пошта: fish.skopje@gmail.com
   Места за седење (внатре): 120
   Места за седење (надвор): 132
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски, Арапски
   Паркинг: 15
   Работно време: 08:00 - 24:00 / 01:00
   Вид на музика: Амбиентална
   Датум на отворање: 02.08.2014
   Посети на web страницата: 23431
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 684
   РЕЗЕРВИРАЈ