За Нас

Секоја вечер во Equilibrium има жива музика (амбиентален џез, поп, рок) и можеме да се пофалиме со пријатна атмосфера каде можете да ја вкусите гастрономската магија на нашите шефови или да уживате во врвните вина.

ул. Методија Шаторов Шарло бр. 11

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 464

Овој ресторани не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: ул. Методија Шаторов Шарло бр. 11
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 110
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 110
Паркинг Паркинг: Бесплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, Француски
Музика Музика: амбиентален џез, поп, рок
Отворен на Отворен на: 23.12.2017
Посети Посети: 287

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 01:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Елена Петреска 21ч

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт