Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Ексклузив

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Ексклузив

  Адреса: Народни Херој бб
  Веб сајт: http://restoranekskluziv.mk
  Е-пошта: darkodimoski@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 320
  Места за седење (надвор): 180
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 200
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 01.01.1994
  Посети на web страницата: 14774
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Рајот не е така далеку, како што се чини...

   Понесете со себе добро расположение и препуштете се на уживањето во прекрасниот амбиент на ресторанот "Ексклузив". Проширен и во ново руво располага со капацитет од 320 гости и прекрасна тераса за 180 гости.

   На Вас е да ни укажете доверба, а ние Вашиот најсреќен ден да го направиме единствен.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Ексклузив

   Адреса: Народни Херој бб
   Веб сајт: http://restoranekskluziv.mk
   Е-пошта: darkodimoski@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 320
   Места за седење (надвор): 180
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 200
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 01.01.1994
   Посети на web страницата: 14774
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 714
   РЕЗЕРВИРАЈ