Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Куманово

Гостилница Дома Куманово

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Дома Куманово

  Адреса: 3 МУБ бр.2А
  Е-пошта: kumanovskilezet@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 120
  Места за седење (надвор): 220
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 45
  Работно време: 08:00/24:00 - 08:00/01:00
  Вид на музика: Староградска, Чалгии
  Датум на отворање: 08.01.2016
  Посети на web страницата: 6363
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   На 1ви Август 2016, во Куманово е отворена гостилница "Дома", на површина од околу 300м2, која е продолжение на приказната на гостилница "Дома"од Скопје.

   Во топлиот амбиент, уреден со дрво, тули и камен како дома може да се чуствуваат околу 300 до 350 гости. Кога ќе се прилагоди добар квалитет на храна со пристапна цена, самите гости го претпочитаат местото, па затоа од "Дома" велат дека не прават избор на гости, дека кај нив секој гостин е добредојден. "Дома"и досега беше препознатлива по добрата скара на жар. Месото е исклучиво од македонско потекло и секогаш е свежо, а зеленчукот што се користи за салати и гарнир е исто така домашен од македонско поднебје.

   Сите елементи на гостилницата, вклучително амбиентот и храната се во функција на гостинот да се чуствува како дома, а за тоа се грижат 25 вработени.

   Локација
   Инфо

   Гостилница Дома Куманово

   Адреса: 3 МУБ бр.2А
   Е-пошта: kumanovskilezet@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 120
   Места за седење (надвор): 220
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 45
   Работно време: 08:00/24:00 - 08:00/01:00
   Вид на музика: Староградска, Чалгии
   Датум на отворање: 08.01.2016
   Посети на web страницата: 6363
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 572
   РЕЗЕРВИРАЈ