Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Дома

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Дома

  Адреса: Ул. 9 бр. 124
  Е-пошта: bliznakuniprom@hotmail.com
  Места за седење (внатре): 70
  Места за седење (надвор): 90
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100
  Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
  Вид на музика: Староградска
  Датум на отворање: 02.09.2016
  Посети на web страницата: 22863
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Гостилница Дома се наоѓа на источниот дел од Скопје на само 13км од центарот на градот во нас.Илинден.

   Гостилницата плени со амбиент во дрво и камен, две летни тераси, две ВИП простории и просторија за организирана прослава.

   Гостилницата работи 9 години и е препознатлива по вкусот на прекрасното свежо ребро, бела вешалица, шарска плескавица ...

   Скарата се подготвува на жар и месото се продава на кило. Амбиентот се надополнува со добра музика со солистот Ѓоко Јовиќ.

   Локација
   Инфо

   Гостилница Дома

   Адреса: Ул. 9 бр. 124
   Е-пошта: bliznakuniprom@hotmail.com
   Места за седење (внатре): 70
   Места за седење (надвор): 90
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100
   Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
   Вид на музика: Староградска
   Датум на отворање: 02.09.2016
   Посети на web страницата: 22863
   Безжичен интернет пристап (WiFi)



   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 606
   РЕЗЕРВИРАЈ