За Нас

На 1ви Август 2016, во Куманово е отворена гостилница "Дома", на површина од околу 300м2, која е продолжение на приказната на гостилница "Дома"од Скопје.

Во топлиот амбиент, уреден со дрво, тули и камен како дома може да се чуствуваат околу 300 до 350 гости. Кога ќе се прилагоди добар квалитет на храна со пристапна цена, самите гости го претпочитаат местото, па затоа од "Дома" велат дека не прават избор на гости, дека кај нив секој гостин е добредојден. "Дома"и досега беше препознатлива по добрата скара на жар. Месото е исклучиво од македонско потекло и секогаш е свежо, а зеленчукот што се користи за салати и гарнир е исто така домашен од македонско поднебје.

Сите елементи на гостилницата, вклучително амбиентот и храната се во функција на гостинот да се чуствува како дома, а за тоа се грижат 25 вработени.

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 572

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: 3 МУБ бр.2А
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 120
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 220
Паркинг Паркинг: 45
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска, Чалгии
Отворен на Отворен на: 08.01.2016
Посети Посети: 7149

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација

Контакт