Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Скопје

Ресторан Дојрана

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Дојрана

  Адреса: Ул. 513 бр. 22 б
  Веб сајт: http://www.dojrana.com
  Е-пошта: contact@dojrana.com
  Места за седење (внатре): 170
  Места за седење (надвор): 80
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100
  Работно време: 07:00 - 24:00 / 01:00
  Вид на музика: Интернационална
  Датум на отворање: 01.01.1987
  Посети на web страницата: 16499
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Дојрана е ресторан со долга традиција во кој се служи вкусна национална храна, разни специјалитети на скара, прасечко и јагнешко печење, свежа риба.

   Посебно ви препорачуваме во утринските часови да ја пробате највкусната телешка и шкембе чорба во градот.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Дојрана

   Адреса: Ул. 513 бр. 22 б
   Веб сајт: http://www.dojrana.com
   Е-пошта: contact@dojrana.com
   Места за седење (внатре): 170
   Места за седење (надвор): 80
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100
   Работно време: 07:00 - 24:00 / 01:00
   Вид на музика: Интернационална
   Датум на отворање: 01.01.1987
   Посети на web страницата: 16499
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 979
   РЕЗЕРВИРАЈ