Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Рибни ресторани > С. Добреноец

Ресторан Добреноец

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Добреноец

  Адреса: С. Горно Добреноец
  Е-пошта: minoskigoce@gmail.com
  Места за седење (внатре): 35
  Места за седење (надвор): 150
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Слободен 50 места
  Работно време: 10:00-24:00 / 10:00-01:00
  Вид на музика: Амбиентална
  Датум на отворање: 01.01.2010
  Посети на web страницата: 2485
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Рибник и рибен ресторан Добреноец
   Во пазувите на Бистра планина на самиот избор на Студенчица.
   Одгледување и продажба на Свежа пастрмка и крап
   И подготовка на рибни специјалитети и традиционална храна
   Природата ве вика рибник Добреноец ве очекува
   на 10 километри од Кичево према Охрид

   Локација
   Инфо

   Ресторан Добреноец

   Адреса: С. Горно Добреноец
   Е-пошта: minoskigoce@gmail.com
   Места за седење (внатре): 35
   Места за седење (надвор): 150
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Слободен 50 места
   Работно време: 10:00-24:00 / 10:00-01:00
   Вид на музика: Амбиентална
   Датум на отворање: 01.01.2010
   Посети на web страницата: 2485
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 551
   РЕЗЕРВИРАЈ