Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Далиа/Ханибал

  Галерија:
  360°
  Опис

  За свадби во Ноември и Декември 2017, добивате ГРАТИС кетеринг за по невеста

  За закажан термин во месец Јули или Август, искористете го промотивниот 10% ПОПУСТ на сите свадбени менија + ГРАТИС шеќерна маса... :) Побрзајте!

  Ресторан Далиа-Ханибал беше отворен во далечната 1991 година, а веќе од 2005 година е специјализиран за свадби и други свечености. Од своето отворање, па до денес истиот е реновиран неколку пати, а од оваа година нашите посетители имаат можност да го користат и отворениот дел со базен, кој е хортикултурно уреден и претставува прекрасно место за вашите семејни веселби.

  Нашето 20 годишно искуство во угостителството, максималната посветеност и желбата за задоволни клиенти се клучот за нашиот успех во работењето. Кај нас гостите имаат можност да уживаат во највкусната храна приготвена од вистински мајстори во кулинарството во најсовремена кујна по сите светски стандарди и да бидат беспрекорно услужени од нашиот професионален персонал.

  Кога на сето ова ќе се додаде ентериерот уреден во крем и црвени тонови кои рефлектираат гламурозност и елеганција, неизбежно е одлично доживување.

  Инфо

  Ресторан Далиа/Ханибал

  Адреса: Ул. Маџари бр.25
  Веб сајт: http://dalia.mk
  Е-пошта: restoran.hanibal@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 400
  Места за седење (надвор): 160
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100
  Работно време: Закажете телефонски за термин
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 04.11.1991
  Посети на web страницата: 17918
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   360°
   Опис

   За свадби во Ноември и Декември 2017, добивате ГРАТИС кетеринг за по невеста

   За закажан термин во месец Јули или Август, искористете го промотивниот 10% ПОПУСТ на сите свадбени менија + ГРАТИС шеќерна маса... :) Побрзајте!

   Ресторан Далиа-Ханибал беше отворен во далечната 1991 година, а веќе од 2005 година е специјализиран за свадби и други свечености. Од своето отворање, па до денес истиот е реновиран неколку пати, а од оваа година нашите посетители имаат можност да го користат и отворениот дел со базен, кој е хортикултурно уреден и претставува прекрасно место за вашите семејни веселби.

   Нашето 20 годишно искуство во угостителството, максималната посветеност и желбата за задоволни клиенти се клучот за нашиот успех во работењето. Кај нас гостите имаат можност да уживаат во највкусната храна приготвена од вистински мајстори во кулинарството во најсовремена кујна по сите светски стандарди и да бидат беспрекорно услужени од нашиот професионален персонал.

   Кога на сето ова ќе се додаде ентериерот уреден во крем и црвени тонови кои рефлектираат гламурозност и елеганција, неизбежно е одлично доживување.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Далиа/Ханибал

   Адреса: Ул. Маџари бр.25
   Веб сајт: http://dalia.mk
   Е-пошта: restoran.hanibal@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 400
   Места за седење (надвор): 160
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100
   Работно време: Закажете телефонски за термин
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 04.11.1991
   Посети на web страницата: 17918
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 710
   РЕЗЕРВИРАЈ