Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Охрид

Ресторан Чун

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Чун

  Адреса: Коста Абраш бр. 4
  Е-пошта: villa.cun14@hotmail.com
  Места за седење (внатре): 40
  Места за седење (надвор): 90
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 0
  Работно време: 10:00 - 24:00 / 01:00
  Вид на музика: Жива, Староградска
  Датум на отворање: 07.28.2010
  Посети на web страницата: 12874
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторанот Чун е лоциран во стариот дел на Охрид веднаш до брегот на охридското езеро. Ако сте за богата и сочна македонска трпеза залиена со вкусно македонско вино тогаш сте на вистинското место.

   Нашиот персонал ќе се погрижи да се чуствувате посебно а во вечерните часови доброто расположение ќе го зачини оркестар со староградска акустична музика.

   Ве очекуваме ...

   Мени
   Локација
   Инфо

   Ресторан Чун

   Адреса: Коста Абраш бр. 4
   Е-пошта: villa.cun14@hotmail.com
   Места за седење (внатре): 40
   Места за седење (надвор): 90
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 0
   Работно време: 10:00 - 24:00 / 01:00
   Вид на музика: Жива, Староградска
   Датум на отворање: 07.28.2010
   Посети на web страницата: 12874
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 987
   РЕЗЕРВИРАЈ