Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Чашка

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Чашка

  Адреса: Миле Поп Јорданов 66/9-10
  Е-пошта: renata_hristovska@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 110
  Места за седење (надвор): 130
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
  Јазици: Англиски, Турски, Албански
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 09:00-24:00 / 09:00-01:00
  Вид на музика: Акустична музика Петок-Сабота
  Датум на отворање: 11.12.2014
  Посети на web страницата: 5920
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Гостилница Чашка е место оддалечено од градскиот метеж. Ја нуди традиционалната македонска кујна, брза и љубезна услуга. Гостилница Чашка располага со голема летна бавча и бесплатен паркинг.

   Мени
   Локација
   Инфо

   Гостилница Чашка

   Адреса: Миле Поп Јорданов 66/9-10
   Е-пошта: renata_hristovska@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 110
   Места за седење (надвор): 130
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
   Јазици: Англиски, Турски, Албански
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 09:00-24:00 / 09:00-01:00
   Вид на музика: Акустична музика Петок-Сабота
   Датум на отворање: 11.12.2014
   Посети на web страницата: 5920
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 556
   РЕЗЕРВИРАЈ