Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница Чардак Боемска улица

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Чардак Боемска улица

  Адреса: Ѓорѓи Пешков бр.6,Скопје
  Е-пошта: restorancardak@gmail.com
  Места за седење (внатре): 130
  Места за седење (надвор): 150
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Зона
  Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
  Вид на музика: Староградска, Акустична
  Датум на отворање: 02.01.2016
  Посети на web страницата: 29921
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Македонската кујна и македонската традиција сплотени во една приказна, приказна која започнува далечната 1963 во националниот ресторан Чардак на Скопска Црна Гора сега прераскажана во срцето на Дебар Маало во центарот на боемскиот дух на Скопје.

   Вратете се во минатото во историјата со прекрасната чалгиска музика, македонската храна, македонското вино.

   Вратете се заедно да ја раскажуваме приказната наречена Чардак !!!

   Локација
   Инфо

   Гостилница Чардак Боемска улица

   Адреса: Ѓорѓи Пешков бр.6,Скопје
   Е-пошта: restorancardak@gmail.com
   Места за седење (внатре): 130
   Места за седење (надвор): 150
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Зона
   Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
   Вид на музика: Староградска, Акустична
   Датум на отворање: 02.01.2016
   Посети на web страницата: 29921
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 612
   РЕЗЕРВИРАЈ