Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Скопје

Ресторан Буре

  Галерија:
  Опис

  Симболот на ТЦ Лептокарија и дефиницијата на вкусните залак и голтка и на лезет муабетот -на нова локација!

  Каде? Нормално, повторно во ТЦ Лептокарија сега зад кафе-барот Мартини

  Единаесетгодишната традиција, преточена во ќеиф и мерак, низ илјадниците денови и ноќи, во секојдневното друштво на скопските сладокусци и боеми, продолжува

  Со бисерите на македонската кујна и со одбраните вина, во интимна атмосфера надополнета со жива музика, досега уживаа бизнисмен(к)и и естрадни ѕвезди, спортист(к)и и новинар(к)и,професор(к)и и лекар(к)и

  Без оглед на професијата, возраста, полот, религијата. За сите за кои и досега Буре беше синоним за богата трпеза со специјалитети на македонската кујна и за грижлива селекција на македонски вина, ресторанот и на новата локација, со збогатено мени и во нов амбиент, ширум ги отвора вратите и срцето и за сите други ѓезмеџии од Карпош, Скопје, Македонија Повелете, да ги споделиме најубавите моменти!

  Инфо

  Ресторан Буре

  Адреса: Партизански одреди 62A/1 -8 C5
  Е-пошта: sashearsov@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 60
  Места за седење (надвор): 120
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 50
  Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00
  Вид на музика: Секој ден акустична музика во живо
  Датум на отворање: 01.01.2000
  Посети на web страницата: 29956
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Симболот на ТЦ Лептокарија и дефиницијата на вкусните залак и голтка и на лезет муабетот -на нова локација!

   Каде? Нормално, повторно во ТЦ Лептокарија сега зад кафе-барот Мартини

   Единаесетгодишната традиција, преточена во ќеиф и мерак, низ илјадниците денови и ноќи, во секојдневното друштво на скопските сладокусци и боеми, продолжува

   Со бисерите на македонската кујна и со одбраните вина, во интимна атмосфера надополнета со жива музика, досега уживаа бизнисмен(к)и и естрадни ѕвезди, спортист(к)и и новинар(к)и,професор(к)и и лекар(к)и

   Без оглед на професијата, возраста, полот, религијата. За сите за кои и досега Буре беше синоним за богата трпеза со специјалитети на македонската кујна и за грижлива селекција на македонски вина, ресторанот и на новата локација, со збогатено мени и во нов амбиент, ширум ги отвора вратите и срцето и за сите други ѓезмеџии од Карпош, Скопје, Македонија Повелете, да ги споделиме најубавите моменти!

   Локација
   Инфо

   Ресторан Буре

   Адреса: Партизански одреди 62A/1 -8 C5
   Е-пошта: sashearsov@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 60
   Места за седење (надвор): 120
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 50
   Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00
   Вид на музика: Секој ден акустична музика во живо
   Датум на отворање: 01.01.2000
   Посети на web страницата: 29956
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 841
   РЕЗЕРВИРАЈ