Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Клуб ресторани > Скопје

Клуб Бронсон

  Галерија:
  Инфо

  Клуб Бронсон

  Адреса: Св. Кирил и Методиј 56б локал 10
  Е-пошта: stanoli777@hotmail.com
  Места за седење (внатре): 50
  Места за седење (надвор): 40
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Работно време: 09:00 / 24:00
  Вид на музика: Интернационална
  Датум на отворање: 03.13.2017
  Посети на web страницата: 1506
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис
   Локација
   Инфо

   Клуб Бронсон

   Адреса: Св. Кирил и Методиј 56б локал 10
   Е-пошта: stanoli777@hotmail.com
   Места за седење (внатре): 50
   Места за седење (надвор): 40
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Работно време: 09:00 / 24:00
   Вид на музика: Интернационална
   Датум на отворање: 03.13.2017
   Посети на web страницата: 1506
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 561
   РЕЗЕРВИРАЈ