Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Скопје

Ресторан Боними

  Галерија:
  Опис

  Ресторан Боними ви нуди безпрекорна услуга, во пријатен амбиент каде можете да уживате со Вашето семејство, пријатели или бизнис партнери. Тимот на Ресторан Боними има цел со својот квалитет да го подобри Вашиот апетит и расположение. Со голем избор на специјалитети, Ресторан Боними ке Ви биде омилено место за секојдневен оброк.

  Ресторан Боними е сместен во населбата Карпош 2 во Скопје, во просториите на бизнис центар Хипериум, непосредно зад салонот за автомобили Ми-Да Гранд Моторс. Со својот капацитет од 220 гости, овозможува организација на помали свечености како што се родендени, потесни фамилијарни веселби, деловни состаноци, а во поново време и помали свадби.

  Амбиентот е прилагоден за релаксиран разговор преку ден, додека во вечерните часови нудиме одлична забава со музика во живо од страна на проверени и докажани музичари Дозволете ние да се потрудиме да ве развеселиме и барем за момент да ве оддалечиме од секојдневните обврски и нервози.

  Инфо

  Ресторан Боними

  Адреса: Орце Николов Хипериум
  Веб сајт: http://www.bonimi.com
  Е-пошта: contact@bonimi.com
  Места за седење (внатре): 200
  Места за седење (надвор): 200
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 08:00-24:00/01:00
  Вид на музика: Жива музика секој ден
  Датум на отворање: 01.01.1991
  Посети на web страницата: 6022
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторан Боними ви нуди безпрекорна услуга, во пријатен амбиент каде можете да уживате со Вашето семејство, пријатели или бизнис партнери. Тимот на Ресторан Боними има цел со својот квалитет да го подобри Вашиот апетит и расположение. Со голем избор на специјалитети, Ресторан Боними ке Ви биде омилено место за секојдневен оброк.

   Ресторан Боними е сместен во населбата Карпош 2 во Скопје, во просториите на бизнис центар Хипериум, непосредно зад салонот за автомобили Ми-Да Гранд Моторс. Со својот капацитет од 220 гости, овозможува организација на помали свечености како што се родендени, потесни фамилијарни веселби, деловни состаноци, а во поново време и помали свадби.

   Амбиентот е прилагоден за релаксиран разговор преку ден, додека во вечерните часови нудиме одлична забава со музика во живо од страна на проверени и докажани музичари Дозволете ние да се потрудиме да ве развеселиме и барем за момент да ве оддалечиме од секојдневните обврски и нервози.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Боними

   Адреса: Орце Николов Хипериум
   Веб сајт: http://www.bonimi.com
   Е-пошта: contact@bonimi.com
   Места за седење (внатре): 200
   Места за седење (надвор): 200
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 08:00-24:00/01:00
   Вид на музика: Жива музика секој ден
   Датум на отворање: 01.01.1991
   Посети на web страницата: 6022
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 750
   РЕЗЕРВИРАЈ