За Нас

„Префинетиот дух на Скопје“ – е терминот кој го користеа жителите на Скопје за брендот Бистро, каде се спојуваа џезот, добрата храна и динамичната атмосфера од познатата улица Македонија.

Денес Скопје повторно добива место каде граѓаните ќе може да уживаат во квалитетен џез и блуз, комбиниран со добра храна и вино, а во исто време набљудувајќи ја динамичната атмосфера на познатата улица Македонија во Скопје.


Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 470

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: ул. Македонија бр. 41
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 50
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 100
Паркинг Паркинг:
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Blues, Jazz
Отворен на Отворен на:
Посети Посети: 1767

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт