Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Скопје

Ресторан Бисера Ив

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Бисера Ив

  Адреса: 11 Октoмври бр.56
  Е-пошта: restoranbisera@gmail.com
  Места за седење (внатре): 80
  Места за седење (надвор): 80
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: Интернационална, Евергрин
  Датум на отворање: 04.30.2015
  Посети на web страницата: 17155
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Тука во Македонија велиме "Денот може да се препознае по утрото" затоа ние го нудиме најдоброто од наша страна да Ви овозможиме перфектен ден.

   Ве каниме да уживате во комфорната атмосфера проследена со акустични звуци, скара на жар, свежа риба и морски специјалитети, незаборавајќи ги специјално избраните вина.

   Ресторан Бисера-Ив Ве очекува ...

   Локација
   Инфо

   Ресторан Бисера Ив

   Адреса: 11 Октoмври бр.56
   Е-пошта: restoranbisera@gmail.com
   Места за седење (внатре): 80
   Места за седење (надвор): 80
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: Интернационална, Евергрин
   Датум на отворање: 04.30.2015
   Посети на web страницата: 17155
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 608
   РЕЗЕРВИРАЈ