Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Бисера

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Бисера

  Адреса: Анѓел Димов бр.4
  Веб сајт: http://www.restoranbisera.com.mk
  Е-пошта: restoranbisera@gmail.com
  Места за седење (внатре): 350
  Места за седење (надвор): 350
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100
  Работно време: 09:00-24:00/09:00-01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 09.05.2013
  Посети на web страницата: 9955
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  МЕНИ 1 - 9,5 ЕУР
  • Мешана сезонска салата во овали
  • Топло предјадење
  • Похована пирошка и кашкавал со татар сос
  • Главно јадење
  • Бела вешалица
  • Пилешки стек
  • Плескавица од сецкано месо - Бисера
  • Гарнир (помфрит, златно вариво)
  • Десерт
  МЕНИ 2 - 10,5 ЕУР
  • Мешана сезонска салата (во овали)
  • Ладно предјадење
  • Сувомеснат ордевер - Бисера: похована пирошка и кашкавал, пилешка и урнебес салата, печеница, свински врат, шунка, пилешка прса, кулен, тиквици, јајца, маслинки (поединечно или во овали)
  • Главно јадење
  • Бела вешалица (свинска каре)
  • Пилешки стек (мариниран)
  • Плескавица од сецкано месо - Бисера
  • Гарнир (помфрит, златно вариво)
  • Десерт
  МЕНИ 3 - 12 ЕУР
  • Мешана сезонска салата (во овали)
  • Ладно предјадење
  • Сувомеснат ордевер - Бисера: Сирење, кашкавал, пилешка и урнебес салата, печеница, свински врат, шунка, пилешка прса, кулен, тиквици, маслинки
  • Главно јадење
  • Свинско печење во сос со печурки
  • Пилешки стек (мариниран)
  • Плескавица од сецкано месо - Бисера
  • Гарнир (помфрит, златно вариво)
  • Десерт
  МЕНИ 4 - 14 ЕУР
  • Мешана сезонска салата (во овали)
  • Ладно предјадење
  • Сувомеснат ордевер - Бисера: Сирење, кашкавал, пилешка и урнебес салата, печеница, свински врат, шунка, пилешка прса, кулен, тиквици, маслинки
  • Топло предјадење
  • Мавровска пастрмка на скара
  • Главно јадење
  • Јунешко печење со прелив од печурки
  • Пилешки стек (мариниран)
  • Бела вешалица (свинско каре)
  • Гарнир (помфрит, златно вариво)
  • Десерт
  МЕНИ НЕОГРАНИЧЕН ПИЈАЛОК
  • МЕНИ 1 - цена 3 ЕУР
  • Сокови: Кока Кола, Фанта, Швепс, Пепси и Џус
  • Пиво: Скопско, Даб, Каменица, Лашко
  • Вино: Смедеревка, Кавадарка, Розе 1 Л (Тиквеш)
  • Вода: Пелистерка (газирана, негазирана)
  • МЕНИ 2 - цена 3,5 ЕУР
  • Сокови: Кока Кола, Фанта, Швепс, Пепси и Џус
  • Пиво: Скопско, Даб, Каменица, Лашко
  • Вино: Вранец, Мерло, Гренаж бланк, Смедеревка, Розе 0,75 Л (Тиквеш)
  • Вода: Пелистерка (газирана, негазирана)
  • МЕНИ 3 - цена 5 ЕУР
  • Жестоки пијалоци: Жолта, Бела, Узо, Мастика, Коњак, Вотка, Џин
  • Сокови: Кока Кола, Фанта, Швепс, Пепси и Џус
  • Пиво: Скопско, Даб, Каменица, Лашко
  • Вино: Александриа, Траминац, Тга за Југ 0,75 Л (Тиквеш)
  • Вода: Пелистерка (газирана, негазирана)
  • Жестоки пијалоци ЦЕНА 1 ЕУР: Жолта, Узо, Коњак, Вотка, Џин
  • (може да се комбинира со пијалокот од мени 1 и мени 2)
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторан Бисера е лоциран во населба Аерoдром и успешно работи од 2000 год. Капацитет до 350 гости и прекрасниот амбиент дозволуваат организирање на сите видови прослави. Ресторанот е познат по вкусната храна и добрата услуга.

   Во зависност од прославата имаме избор од неколку менија со разумни цени и одличен квалитет.

   Ресторанот Бисера организира секаков вид кетеринг услуги.

   Мени
   МЕНИ 1 - 9,5 ЕУР
   • Мешана сезонска салата во овали
   • Топло предјадење
   • Похована пирошка и кашкавал со татар сос
   • Главно јадење
   • Бела вешалица
   • Пилешки стек
   • Плескавица од сецкано месо - Бисера
   • Гарнир (помфрит, златно вариво)
   • Десерт
   МЕНИ 2 - 10,5 ЕУР
   • Мешана сезонска салата (во овали)
   • Ладно предјадење
   • Сувомеснат ордевер - Бисера: похована пирошка и кашкавал, пилешка и урнебес салата, печеница, свински врат, шунка, пилешка прса, кулен, тиквици, јајца, маслинки (поединечно или во овали)
   • Главно јадење
   • Бела вешалица (свинска каре)
   • Пилешки стек (мариниран)
   • Плескавица од сецкано месо - Бисера
   • Гарнир (помфрит, златно вариво)
   • Десерт
   МЕНИ 3 - 12 ЕУР
   • Мешана сезонска салата (во овали)
   • Ладно предјадење
   • Сувомеснат ордевер - Бисера: Сирење, кашкавал, пилешка и урнебес салата, печеница, свински врат, шунка, пилешка прса, кулен, тиквици, маслинки
   • Главно јадење
   • Свинско печење во сос со печурки
   • Пилешки стек (мариниран)
   • Плескавица од сецкано месо - Бисера
   • Гарнир (помфрит, златно вариво)
   • Десерт
   МЕНИ 4 - 14 ЕУР
   • Мешана сезонска салата (во овали)
   • Ладно предјадење
   • Сувомеснат ордевер - Бисера: Сирење, кашкавал, пилешка и урнебес салата, печеница, свински врат, шунка, пилешка прса, кулен, тиквици, маслинки
   • Топло предјадење
   • Мавровска пастрмка на скара
   • Главно јадење
   • Јунешко печење со прелив од печурки
   • Пилешки стек (мариниран)
   • Бела вешалица (свинско каре)
   • Гарнир (помфрит, златно вариво)
   • Десерт
   МЕНИ НЕОГРАНИЧЕН ПИЈАЛОК
   • МЕНИ 1 - цена 3 ЕУР
   • Сокови: Кока Кола, Фанта, Швепс, Пепси и Џус
   • Пиво: Скопско, Даб, Каменица, Лашко
   • Вино: Смедеревка, Кавадарка, Розе 1 Л (Тиквеш)
   • Вода: Пелистерка (газирана, негазирана)
   • МЕНИ 2 - цена 3,5 ЕУР
   • Сокови: Кока Кола, Фанта, Швепс, Пепси и Џус
   • Пиво: Скопско, Даб, Каменица, Лашко
   • Вино: Вранец, Мерло, Гренаж бланк, Смедеревка, Розе 0,75 Л (Тиквеш)
   • Вода: Пелистерка (газирана, негазирана)
   • МЕНИ 3 - цена 5 ЕУР
   • Жестоки пијалоци: Жолта, Бела, Узо, Мастика, Коњак, Вотка, Џин
   • Сокови: Кока Кола, Фанта, Швепс, Пепси и Џус
   • Пиво: Скопско, Даб, Каменица, Лашко
   • Вино: Александриа, Траминац, Тга за Југ 0,75 Л (Тиквеш)
   • Вода: Пелистерка (газирана, негазирана)
   • Жестоки пијалоци ЦЕНА 1 ЕУР: Жолта, Узо, Коњак, Вотка, Џин
   • (може да се комбинира со пијалокот од мени 1 и мени 2)
   Локација
   Инфо

   Ресторан Бисера

   Адреса: Анѓел Димов бр.4
   Веб сајт: http://www.restoranbisera.com.mk
   Е-пошта: restoranbisera@gmail.com
   Места за седење (внатре): 350
   Места за седење (надвор): 350
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100
   Работно време: 09:00-24:00/09:00-01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 09.05.2013
   Посети на web страницата: 9955
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 704
   РЕЗЕРВИРАЈ