Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Бисер

  Галерија:
  Опис

  Ресторанот Бисер е отворен во 1991 година, првобитно во форма на мал угостителски објект кој низ годините поминал низ определен еволутивен развој и повеќекратно ентериерни и екстериено преуредување за да се развие во ресторан со капацитет од 370 гости, кој од 1998 година е посветен на свадбените веселби и други видови свечености.

  Концептот на нашиот ресторан е дека секоја веселба е Ваше специјално и неповторливо доживување, кое ние сме должни да го претвориме во Ваше задоволство преку сите оние пријатни моменти кои треба да ги почусвувате за време на Вашиот престој во нашиот ресторан. Овој концепт надополнет со прекрасниот елегантен амбиент аранжиран со соодветен декор за Вашата веселба, како и незаборавните гастрономски уживања во нашето разновидно мени прилагодено за Вашите желби и можности, беспрекорно послужено од гостопримливиот персонал е најдоброто решение за вашата веселба.

  Погоре наведениве карактеристики се причина што ресторанот Бисер и покрај повеќе децениско постоење, беше и остана една од омилените дестинации за Вашите семејни веселби.;

  Инфо

  Ресторан Бисер

  Адреса: ул. 532 бб, Марино, Илинден
  Веб сајт: http://www.restoranbiser.com.mk
  Е-пошта: dusan.krstevski@live.com
  Места за седење (внатре): 380
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 80
  Работно време: 10:00-24:00/10:00-01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 01.01.1991
  Посети на web страницата: 21230
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  Мени 1
  • Мешана сезонска салата
  • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, свински врат, шунка, кулен, руска и француска)
  • Топло предјадење (похована пирошка или похован кашкавал)
  • Главно јадење (плескавица, пилешки стек, селско месо)
  • Гарнир (помфрит)
  • Десерт
  Мени 2
  • Мешана сезонска салата
  • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, св.врат, шунка, кулен, руска и француска)
  • Топло предјадење (похована пирошка или похован кашакавал)
  • Главно јадење (плескавица, пилешки стек, свинска вешалица)
  • Гарнир (помфрит)
  • Десерт
  Мени 3
  • Мешана сезонска салата
  • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, св.врат, шунка, кулен, димено пилешко филе, руска и француска)
  • Топло предјадење (похована пирошка или похован кашакавал)
  • Главно јадење (пилешки стек, свинска вешалица, селско месо)
  • Гарнир (помфрит)
  • Десерт
  Мени 4
  • Мешана сезонска салата
  • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, св.врат, печеница, крашки врат, кулен, димено пилешко филе, руска и француска)
  • Топло предјадење (похована пирошка или похован кашакавал)
  • Главно јадење (пилешки стек, димена свинска вешалица, свинско печење во сос од печурки)
  • Гарнир (помфрит)
  • Десерт
  Мени 5
  • Мешана сезонска салата
  • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, баничка, св.врат, пршута, крашки врат, кулен, димено пилешко филе, руска и француска
  • ) Топло предјадење (похована пирошка и похован кашакавал)
  • Главно јадење (пилешки стек, свинско печење, киевски котлет)
  • Гарнир (по избор: помфрит, рестован компир или фино вариво)
  • Десерт
  Мени 6
  • Мешана сезонска салата
  • Цезар салата
  • Ладно предјадење (биено сирење, овчи кашкавал, проја, св.врат, пршута, крашки врат, кулен, димено пилешко филе, крем салата со печурки и француска)
  • Топло предјадење (по избор)
  • Главно јадење (пилешко во кари сос, свинско печење, свински бифтек)
  • Гарнир (по избор: помфрит, рестован компир или фино вариво)
  • Десерт
  Мени A
  • Аперитив
  • Сокови
  • (Кока кола, Фанта, Швепс, Пепси, Миринда, Густи сок)
  • Пиво
  • (Скопско, Златен даб, Јелен)
  • Вино
  • 1 L (Смедеревка, Кавадарка, Розе, Македонско бело, Македонско црвено, Вранец)
  • Минерална вода
  • (Пелистерка)
  Мени Б
  • Аперитив
  • (жолта, узо, коњак, водка, џин)
  • Сокови
  • (Кока кола, Фанта, Швепс, Пепси, Миринда, Густи сок)
  • Пиво
  • (Скопско, Златен даб, Јелен)
  • Вино
  • 1 L (Смедеревка, Кавадарка, Розе, Македонско бело, Македонско црвено, Вранец) О,75 L (Александрија бела, Александрија црвена, Шардоне, Мерлот)
  • Минерална вода
  • (Пелистерка – газирана и обична)
  Мени В
  • Аперитив (жолта, узо, коњак, џин)
  • Сокови
  • (Кока кола, Фанта, Швепс, Пепси, Миринда, Густи сок)
  • Пиво
  • (Скопско, Златен даб, Јелен)
  • Вино
  • 1 L (Смедеревка, Кавадарка, Розе, Македонско бело, Македонско црвено, Вранец)
  • Минерална вода
  • (Пелистерка)
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторанот Бисер е отворен во 1991 година, првобитно во форма на мал угостителски објект кој низ годините поминал низ определен еволутивен развој и повеќекратно ентериерни и екстериено преуредување за да се развие во ресторан со капацитет од 370 гости, кој од 1998 година е посветен на свадбените веселби и други видови свечености.

   Концептот на нашиот ресторан е дека секоја веселба е Ваше специјално и неповторливо доживување, кое ние сме должни да го претвориме во Ваше задоволство преку сите оние пријатни моменти кои треба да ги почусвувате за време на Вашиот престој во нашиот ресторан. Овој концепт надополнет со прекрасниот елегантен амбиент аранжиран со соодветен декор за Вашата веселба, како и незаборавните гастрономски уживања во нашето разновидно мени прилагодено за Вашите желби и можности, беспрекорно послужено од гостопримливиот персонал е најдоброто решение за вашата веселба.

   Погоре наведениве карактеристики се причина што ресторанот Бисер и покрај повеќе децениско постоење, беше и остана една од омилените дестинации за Вашите семејни веселби.;

   Мени
   Мени 1
   • Мешана сезонска салата
   • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, свински врат, шунка, кулен, руска и француска)
   • Топло предјадење (похована пирошка или похован кашкавал)
   • Главно јадење (плескавица, пилешки стек, селско месо)
   • Гарнир (помфрит)
   • Десерт
   Мени 2
   • Мешана сезонска салата
   • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, св.врат, шунка, кулен, руска и француска)
   • Топло предјадење (похована пирошка или похован кашакавал)
   • Главно јадење (плескавица, пилешки стек, свинска вешалица)
   • Гарнир (помфрит)
   • Десерт
   Мени 3
   • Мешана сезонска салата
   • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, св.врат, шунка, кулен, димено пилешко филе, руска и француска)
   • Топло предјадење (похована пирошка или похован кашакавал)
   • Главно јадење (пилешки стек, свинска вешалица, селско месо)
   • Гарнир (помфрит)
   • Десерт
   Мени 4
   • Мешана сезонска салата
   • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, св.врат, печеница, крашки врат, кулен, димено пилешко филе, руска и француска)
   • Топло предјадење (похована пирошка или похован кашакавал)
   • Главно јадење (пилешки стек, димена свинска вешалица, свинско печење во сос од печурки)
   • Гарнир (помфрит)
   • Десерт
   Мени 5
   • Мешана сезонска салата
   • Ладно предјадење (сирење, кашкавал, баничка, св.врат, пршута, крашки врат, кулен, димено пилешко филе, руска и француска
   • ) Топло предјадење (похована пирошка и похован кашакавал)
   • Главно јадење (пилешки стек, свинско печење, киевски котлет)
   • Гарнир (по избор: помфрит, рестован компир или фино вариво)
   • Десерт
   Мени 6
   • Мешана сезонска салата
   • Цезар салата
   • Ладно предјадење (биено сирење, овчи кашкавал, проја, св.врат, пршута, крашки врат, кулен, димено пилешко филе, крем салата со печурки и француска)
   • Топло предјадење (по избор)
   • Главно јадење (пилешко во кари сос, свинско печење, свински бифтек)
   • Гарнир (по избор: помфрит, рестован компир или фино вариво)
   • Десерт
   Мени A
   • Аперитив
   • Сокови
   • (Кока кола, Фанта, Швепс, Пепси, Миринда, Густи сок)
   • Пиво
   • (Скопско, Златен даб, Јелен)
   • Вино
   • 1 L (Смедеревка, Кавадарка, Розе, Македонско бело, Македонско црвено, Вранец)
   • Минерална вода
   • (Пелистерка)
   Мени Б
   • Аперитив
   • (жолта, узо, коњак, водка, џин)
   • Сокови
   • (Кока кола, Фанта, Швепс, Пепси, Миринда, Густи сок)
   • Пиво
   • (Скопско, Златен даб, Јелен)
   • Вино
   • 1 L (Смедеревка, Кавадарка, Розе, Македонско бело, Македонско црвено, Вранец) О,75 L (Александрија бела, Александрија црвена, Шардоне, Мерлот)
   • Минерална вода
   • (Пелистерка – газирана и обична)
   Мени В
   • Аперитив (жолта, узо, коњак, џин)
   • Сокови
   • (Кока кола, Фанта, Швепс, Пепси, Миринда, Густи сок)
   • Пиво
   • (Скопско, Златен даб, Јелен)
   • Вино
   • 1 L (Смедеревка, Кавадарка, Розе, Македонско бело, Македонско црвено, Вранец)
   • Минерална вода
   • (Пелистерка)
   Локација
   Инфо

   Ресторан Бисер

   Адреса: ул. 532 бб, Марино, Илинден
   Веб сајт: http://www.restoranbiser.com.mk
   Е-пошта: dusan.krstevski@live.com
   Места за седење (внатре): 380
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 80
   Работно време: 10:00-24:00/10:00-01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 01.01.1991
   Посети на web страницата: 21230
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 668
   РЕЗЕРВИРАЈ