Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Охрид

Ресторан Билјанини Извори

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Билјанини Извори

  Адреса: Билјанини извори
  Е-пошта: hotelbelvedere@t-home.mk
  Места за седење (внатре): 100
  Места за седење (надвор): 400
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100 сопствен паркинг
  Работно време: 08:00 - 24:00 /08:00 - 01:00
  Вид на музика: Староградска, Акустична
  Датум на отворање: 01.01.2009
  Посети на web страницата: 11765
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторанот Билјанини Извори е совршено место за уживање во одлични македонски и интернационални јадења. Посетете ги традиционалните Билјанини извори и почувствувајте го прекрасниот амбиент на природата.

   Ресторанот се наоѓа на само 1 километар од центарот на градот на познатите Билјанини извори и нуди можност за уживање во специјални моменти. Располага со капацитет од 100 седишта внатре и околу 400 седишта на терасата. Дел од ресторанот кој го разубавува амбиентот е реставрираниот најстар дрвен брод во градот, кој бил користен за истражување на езерото пред 80 години.

   Единаесет метарскиот брод претставува најголемиот модел на брод во Македонија. Сликајте се со пиратскиот брод и напијте се пиво на палубата.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Билјанини Извори

   Адреса: Билјанини извори
   Е-пошта: hotelbelvedere@t-home.mk
   Места за седење (внатре): 100
   Места за седење (надвор): 400
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100 сопствен паркинг
   Работно време: 08:00 - 24:00 /08:00 - 01:00
   Вид на музика: Староградска, Акустична
   Датум на отворање: 01.01.2009
   Посети на web страницата: 11765
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 993
   РЕЗЕРВИРАЈ