Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Рибни ресторани > Скопје

Ресторан Биг Фиш

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Биг Фиш

  Адреса: Бул. Јане Сандански 14
  Е-пошта: bigfish006@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 30
  Места за седење (надвор): 50
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 08:00 - 24:00 / 08:00 - 01:00
  Вид на музика: Амбиентална
  Датум на отворање: 01.26.2006
  Посети на web страницата: 2685
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   "Биг Фиш" е првиот рибен ресторан отворен под брендот "Фиш" во 2006 година, и се наоѓа во најурбаната градска населба "Аеродром"

   Покрај големиот избор на риби, главен специјалитет на куќата е вруточката црвена пастрмка .

   Повелете, посетете не.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Биг Фиш

   Адреса: Бул. Јане Сандански 14
   Е-пошта: bigfish006@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 30
   Места за седење (надвор): 50
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 08:00 - 24:00 / 08:00 - 01:00
   Вид на музика: Амбиентална
   Датум на отворање: 01.26.2006
   Посети на web страницата: 2685
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 557
   РЕЗЕРВИРАЈ