Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Охрид

Ресторан Белведере

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Белведере

  Адреса: Кеј Маршал Тито бр. 2
  Веб сајт: http://www.hotelbelvedere.com.mk
  Е-пошта: hotelbelvedere@t.mk
  Места за седење (внатре): 180
  Места за седење (надвор): 250
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 10
  Работно време: 08:00 - 24:00 /08:00 - 01:00
  Вид на музика: Староградска, Акустична
  Датум на отворање: 01.01.2006
  Посети на web страницата: 11579
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторан Белведере "Кај Четкар" ве очекува на разновидна акустична музика секоја вечер, зачинета со вкусни домашни и интернационални специјалитети.

   Ресторанот се наоѓа во центарот на Охрид во близина на пристаништето и поседува две затворени сали со капацитет од 100 и 80 гости, како и голема отворена тераса за 250 гости.

   Стариот дел од градот се наоѓа на само два чекори од ресторанот.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Белведере

   Адреса: Кеј Маршал Тито бр. 2
   Веб сајт: http://www.hotelbelvedere.com.mk
   Е-пошта: hotelbelvedere@t.mk
   Места за седење (внатре): 180
   Места за седење (надвор): 250
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 10
   Работно време: 08:00 - 24:00 /08:00 - 01:00
   Вид на музика: Староградска, Акустична
   Датум на отворање: 01.01.2006
   Посети на web страницата: 11579
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 997
   РЕЗЕРВИРАЈ