Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Белла Чардак

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Белла Чардак

  Адреса: Ул. 1 бр.1
  Веб сајт: http://restoranbella.mk
  Е-пошта: cardakbella@hotmail.com
  Места за седење (внатре): 350
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100
  Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 07.19.2014
  Посети на web страницата: 12674
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторан Bella-Чардак располага со голем отворен простор(летна тераса) со капацитет до 350 гости располага со сопствена кујна.Погоден е за огранизација на сите видови на прослави(свадби, матурски, родендени, деловни приеми, коктел забави, промотивни активности и др.

   За вашата свадба да биде совршена, потребно е место кое целосно ќе одговара на вашите потреби и барања. Ресторан Bella-Чардак нуди максимална удобност, совршена услуга и квалитет.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Белла Чардак

   Адреса: Ул. 1 бр.1
   Веб сајт: http://restoranbella.mk
   Е-пошта: cardakbella@hotmail.com
   Места за седење (внатре): 350
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100
   Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 07.19.2014
   Посети на web страницата: 12674
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 656
   РЕЗЕРВИРАЈ