Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Белла

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Белла

  Адреса: Ул. 1 бр.1
  Веб сајт: http://www.restoranbella.mk/
  Е-пошта: restoranbella@hotmail.com
  Места за седење (внатре): 600
  Места за седење (надвор): 100
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100
  Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 07.31.2013
  Посети на web страницата: 13883
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Пред новогодишни понуди:

   Организираме секаков вид на прослави, свадби, крштевки, родендени, семинари и кетеринг услуги.

   Ресторанот се наоѓа на патот за Марков манастир.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Белла

   Адреса: Ул. 1 бр.1
   Веб сајт: http://www.restoranbella.mk/
   Е-пошта: restoranbella@hotmail.com
   Места за седење (внатре): 600
   Места за седење (надвор): 100
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100
   Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 07.31.2013
   Посети на web страницата: 13883
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 718
   РЕЗЕРВИРАЈ