Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Скопје

Ресторан Бела Виста

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Бела Виста

  Адреса: Кеј 13 Ноември 2/4 лок. 13
  Е-пошта: bellavistaskopje@gmail.com
  Места за седење (внатре): 150
  Места за седење (надвор): 140
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
  Јазици: Англиски
  Работно време: 08:00 / 24:00
  Вид на музика: Амбиентална
  Датум на отворање: 12.26.2013
  Посети на web страницата: 7037
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Bella Vista - Lounge Bar & Restaurant е прекрасен италијански ресторан, лоциран во срцето на Скопје.

   Место кое нуди прибежиште од бурната динамика на урбаната средина, кое се слева во пријатна и опуштена атмосфера, беспрекорно надополнета од богатата палета на вкусно приготвена храна, која се служи и која го задоволува секое сетило. "Овој lounge bar & restaurant" нуди прекрасно италијанско мени на кое никој не може да му одолее.

   Вистинска можност за дружење и искусување на овој прекрасен ресторан во главниот град.

   Уживајте со сите сетила во уникатноста на италијанската кујна!

   Локација
   Инфо

   Ресторан Бела Виста

   Адреса: Кеј 13 Ноември 2/4 лок. 13
   Е-пошта: bellavistaskopje@gmail.com
   Места за седење (внатре): 150
   Места за седење (надвор): 140
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,Diners Club
   Јазици: Англиски
   Работно време: 08:00 / 24:00
   Вид на музика: Амбиентална
   Датум на отворање: 12.26.2013
   Посети на web страницата: 7037
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 570
   РЕЗЕРВИРАЈ