Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Тетово

Ресторан Бела Миа

  Галерија:
  360°
  Инфо

  Ресторан Бела Миа

  Адреса: Гоце Делчев 108, Тетово
  Веб сајт: http://belamia.mk
  Е-пошта: bela_mia2004@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 85
  Места за седење (надвор): 90
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 20
  Работно време: 09:00/24:00
  Вид на музика: Традиционална
  Датум на отворање: 02.01.2016
  Посети на web страницата: 8198
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   360°
   Опис

   Ресторан БЕЛА МИА постои од далечната 1989г.како пицерија па со долгогодишно искуство прерасна во НАЦИОНАЛЕН РЕСТОРАН со традиционална и домашна кујна подготвена на скара на ЖАР.

   Ресторанот располага со 90 места во прекрасната летна тераса и 80 места во внатрешниот дел на идеална локација на 500м надморска височина ве чека приватен паркинг.

   Идеално место за бизнис состаноци,семејни ручеци и вечери и семејни прослави.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Бела Миа

   Адреса: Гоце Делчев 108, Тетово
   Веб сајт: http://belamia.mk
   Е-пошта: bela_mia2004@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 85
   Места за седење (надвор): 90
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 20
   Работно време: 09:00/24:00
   Вид на музика: Традиционална
   Датум на отворање: 02.01.2016
   Посети на web страницата: 8198
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 622
   РЕЗЕРВИРАЈ