Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Скопје

Ресторан Барик

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Барик

  Адреса: Михаил Цоков бр.8
  Места за седење (внатре): 50
  Места за седење (надвор): 30
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Зона ПОЦ
  Работно време: 08:00-24:00 / 08:00-01:00
  Вид на музика: Амбиентална
  Датум на отворање: 02.20.2016
  Посети на web страницата: 1097
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис
   Локација
   Инфо

   Ресторан Барик

   Адреса: Михаил Цоков бр.8
   Места за седење (внатре): 50
   Места за седење (надвор): 30
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Зона ПОЦ
   Работно време: 08:00-24:00 / 08:00-01:00
   Вид на музика: Амбиентална
   Датум на отворање: 02.20.2016
   Посети на web страницата: 1097
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 546
   РЕЗЕРВИРАЈ