За Нас

Градски пивски центар во Скопје. Со голем избор на пивски вкусови на високо квалитетните крафт пива од Крафт Пивара Темов. Урбан Скопски локал за уживање во ладно пиво или кафе придружено со голем избор на храна и мезиња во било кое време од денот.


11 Октомври бр. 1

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 549

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: 11 Октомври бр. 1
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 50
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 90
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Жива музика, Jazz, Retro, Evergreen, Blues
Отворен на Отворен на: 04.01.2017
Посети Посети: 7427

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 џезз

Петок 08:00 - 01:00 In The mood Blues

Сабота 08:00 - 01:00 Онија

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт