Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Скопје

Ресторан Баба Цана Водно

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Баба Цана Водно

  Адреса: Партенија Зографски бр. 34
  Е-пошта: kornerbabacana@gmail.com
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 60
  Работно време: 08:00-24:00 / 08:00: 01:00
  Вид на музика: Староградска, Етно
  Датум на отворање: 12.17.2014
  Посети на web страницата: 30726
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Традицијата која што трае 13 години во Куманово, од сега имате можност да ја доживеете и во Скопје. Повелете во нашиот ресторан каде што квалитетот е бесценет, амбиентот неповторлив, уживањето комплетно.
   Ве очекуваме.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Баба Цана Водно

   Адреса: Партенија Зографски бр. 34
   Е-пошта: kornerbabacana@gmail.com
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 60
   Работно време: 08:00-24:00 / 08:00: 01:00
   Вид на музика: Староградска, Етно
   Датум на отворање: 12.17.2014
   Посети на web страницата: 30726
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 589
   РЕЗЕРВИРАЈ